Katarina Kaya Ostojić, inače bivša djevojka Borne Ćorića, glazbom se profesionalno bavi od 2006., a rijetkima je poznato da je upravo ona trebalo biti pjevačica grupe Đogani nakon što je bend napustila Slađa Delibašić i razvela se od Đole.

Ostojić se tada o svemu dogovorila s Đolom i skoro su počeli suradnju, da bi se on u posljednjem trenu predomislio i ponudio Vesni Trivić da ona bude pjevačica. Ostalo je poznato.

S ove distance, Kaya smatra da bi ona i kao glazbeni izvođač, ali i s emotivne strane, bila dosta uspješnija da je postala pjevačica grupe Đogani i da je kojim slučajem, baš kao i Vesna, kasnije s Đolom stupila u brak. O tome je govorila prije nekoliko dana u emisiji 'AmiG show' gdje su je voditelji pitali je li joj je žao što nije postala dio Đoganija.

Vesna Đogani
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Da, previše mi je žao. Da sam ja postala pjevačica te grupe, bila bih udana za Đolu i sad bi netko definitivno brinuo o mojoj karijeri i o meni jer sam ja sama brinula i o karijeri i o sebi. A da sam s njim, ne bih imala pauze i probleme koje sam radila', rekla je pjevačica kroz smijeh.

Đole Đogani je brzo reagirao na Kayinu izjavu te je otkrio smatra li i on da bi Kayi bilo bolje da je 'Đogani'.

'Mislim da da. Ona je bila u to vrijeme najbolja. Lijepa i mlada, baš sam pratio njen rad, bio sam oduševljen njom. Međutim, tada se pojavila Vesna i ja sam nju izabrao. Takvi umjetnici koji znaju samo pjevati, njima nedostaje čovjek koji će da ih vodi kroz život. Kaya je dobra pjevačica, nema tu što. Da je stvarno bila sa mnom, ona bi bila pažena i mažena i dobra kao Vesna jer, iako ja kontroliram Vesnu, isto tako joj dajem prostora da se sama izgradi', kazao je on i dodao da je s nesuđenom članicom svoje grupe u sjajnim odnosima.

'S Kayom kad se sretnem, uvijek se lijepo ispričamo. Poznajemo se dugo, znam i njenu obitelj, tako da, eto, zahvaljujem joj se na ovom komentaru, što drugo da kažem', poručio je Đole.