Poznati pjevač narodne glazbe Kemal Malovčić ovog je proljeća napunio 77 godina, a iza sebe ima uspješnu dugogodišnju karijeru. U jednom od posljednjih intervjua govorio je o odluci da proda lokal koji je dugo posjedovao.

Kemal Malovčić
Youtube/Screenshot 

'Odlučio sam prodati diskoteku koju sam držao. Na gornjem katu je stambeni deo, a na donjem diskoteka. U diskoteci se nalazi i pokretna pozornica, kompletan inventar, dakle onaj tko se odluči na kupnju ima sve spremno za rad. Oko diskoteke se nalazi i 11 duluma zemlje, ima veliki parking. Djeca ne žele dolaziti iz inozemstva i time se baviti. Ako ne uspijem prodati diskoteku, nastavit ću se baviti istim poslom. Kažu da sam propao, međutim, ja se bavim pjevačkim poslom više od 50 godina i sve mi je dosadilo. I pokraj toga što sam u mirovini, ljudi stalno zovu da dođem pjevati. Zarađujem od autorskih prava na YouTube-u, malo od autorskog djela što mi daje Sokoj i imam neka primanja u BiH. Sva sreća pa sam na vrijeme počeo uplaćivati mirovinu u Austriji. Od '95. imam njihovo državljanstvo i sada uživam njihovu mirovinu', rekao je tada Kemal Malovčić.

Kemal Malovčić
Youtube/Screenshot 

'Cijeli svijet sam proputovao, borio se, podizao i gradio. Na kraju sam shvatio da je zdravlje na prvom mjestu. U ona sretna vremena je bilo bolje, hit i karijera su išli spontano. Ako nisi imao dobru pjesmu, nisi mogao ništa ni napraviti. Zaborave te i ne postojiš više'.

Tvrdi da se djeca ne žele baviti njegovim poslom. Tri sina, kao i kći, krenuli su svojim putem.

'Djeca se ne žele baviti mojim poslom. Žive u Beču, završili su razne škole. Najstariji sin završio je školu za IT stručnjaka, kći se bavi glumom, snimila je dva albuma, ali je odlučila privremeno napustiti pjevanje. Drugi sin studira, dok je treći završio trgovačku školu i on je šef trgovine u Austriji', poručio je Malovčić.

Edita Malovčić
Youtube/Screenshot 

Folker je osamdesetih godina slovio i za velikog zavodnika na estradi, a godine su danas učinile svoje. O njegovom ljubavnom životu mnogo se pisalo, a on priznaje da je žena u njegovom životu bilo na pretek. Kemal se prvi put oženio 70-ih godina, a prvo dijete, kćer Editu, dobio je davne 1978. godine. Iz trećeg braka dobio je troje djece, sinove Dženana, Kenana i Adina.