'Isplivale' su arhivske fotografije s otvorenja poznatog zagrebačkog kluba, a među uzvanicima je bila i Anita Kolovrat Narany, bivša supruga HRT-ovog novinara – Ivice Đuzela.

Anita je na događanje došla s muškarcem koji je nepoznat javnosti, a samo nekoliko tjedana prije, HRT-ovac je objavio kako se razvode nakon osam godina braka.

Anita Kolovrat Narany
Matija Habljak/Pixsell 

Ivica Đuzel izjavio je tada da je do razvoda došlo isključivo njegovom krivicom te da mu je žao što brak, koji je počeo njegovom obiteljskom tragedijom - nije uspio.

Za Anitu je rekao da je prekrasna žena koja svojim ponašanjem ni u jednom trenutku nije ugrozila njihov brak, naglasivši da će i dalje ostati prijatelji jer su jako vezani.

Medije je zamolio za razumijevanje u toj za njih iznimno teškoj situaciji te dodao da oboje kreću dalje kroz život koji su dosad obilježile obiteljske tragedije, velika bol, ali i jedna neizmjerna ljubav.

Naime, u automobilskoj nesreći koja se dogodila 2001. godine život su izgubili Ivičini roditelji, Mara i Ante Đuzel, a njegov brat Boris, šogorica Ivana i nećak Roko su bili ozljeđeni. Svi oni su se vraćali u Zagreb s vjenčanja Ivice Đuzela i Anite Kolovrat Narany.

Mediji su Narany, nakon razvoda od Ivice, povezivali s glumcem i redateljem Ivanom Mohenskim kojeg domaća javnost poznaje iz serije 'Zabranjena ljubav.

Anita se 2011. godine u crnoj vjenčanici udala za DJ-a Jerryja Ropera, a 2016. za Story je otkrila kako prolazi kroz bračne drame zbog razdvojenosti.

Anita Kolovrat Narany i Jerry Roper
Žarko Bašić/PIXSELL 

'Rastajemo se i mirimo već pola godine. Oboje smo krivi, bračni problemi ne rješavaju se putem e-maila, WhatsAppa, FaceTimea i Skypea. Oboje očekujemo od onog drugog da poduzme više. Oboje smo povrijedili jedno drugo, padaju teške riječi', kazala je tada.