Svi se sjećamo prezgodnog plavog glumca iz filma Okupacija u 26 slika koji je tada osvojio srca svih žena u bivšoj državi. Frano Lasić je i danas veliki šmeker prepun zanimljivih priča o svom životu.

Karijera ga je svojedobno odvela i u Ameriku, upoznao je brojne poznate osobe, ali i dobivao nepristojne ponude o kojima je jednom prilikom i govorio.

Milena i Frano Lasić
Armin Durgut/PIXSELL 

'Bio sam pozvan na večeru, čovjek je poznati redatelj, a nas dvojica sami sjedimo za velikim stolom što mi je odmah bilo čudno', ispričao je Frano.

'Trebao sam se skinuti u filmu. Odrastao sam u konzervativnoj sredini, pa nisam prihvatio. Zahvalio sam se i brzo napustio njegovo imanje', dodao je.

Međutim, malotko zna da je Franin kum Neven Bošković, maneken za kojim su patile sve Beograđanke, a Frano je upravo njega jednom prilikom doveo u veoma nezgodnu situaciju.

Poslije veze s jednom američkom sportskom novinarkom, Neven je stigao kod Frane u Los Angeles gdje su zajedno išli na filmske projekcije.

'Neven se zagledao u jednu producenticu', započeo je Frano.

'Razmijene oni kontakte, ali ona se njemu sutradan ne javlja. Kako je izašao iz stana, nazove gospođa i kaže: 'Dobar dan, mogu li dobiti Nevena?' Ja sav sretan što je žena nazvala! Odgovorim da je Neven samo otišao kupiti mlijeko, brzo će, a ona me pita tko sam ja. Odgovorim joj: 'We are living together', i ona samo zalupi slušalicu.

Milena i Frano Lasić
Mateja Stanisavljevic/ATAImages/Pixsell 

Neven je opet zove, ali se ona ne javlja. Ponovno je ugleda na nekom prijemu, ali ona okreće glavu. Pita je: 'Zašto mi se ne javiš?', a ona odgovara: 'Ti živiš s partnerom!' U Americi 'we are living together' znači da ste u vezi, a kad kažeš 'we are sharing apartment', to ima značenje da ste cimeri. Tako je njegova veza pukla. Ona je mislila da smo mi par koji živi u sretnoj vezi', ispričao je Frano i sve nasmijao ovom anegdotom.

Podsjetimo, Frano uživa u skladnom braku s 30 godina mlađom Beograđankom Milenom s kojom je dobio i sina.