Suprug Dragane Mirković, Toni Bijelić, stekao je pravo bogatstvo u Austriji: od prodaje automobila, preko građevine, do televizije.

Njegovo bogatstvo i dan danas intrigira javnost, a jednom prilikom otkrio je kako je pjevačici prepisao svu svoju imovinu - kao razlog naveo je: 'Zato što sam to htio'.

Toni Bijelić i Dragana Mirković
Instagram 

Ipak, čini se da i pored luksuznog života, kao i njegova supruga Dragana, rodno mjesto ne zaboravlja.

Naime, kako smo nedavno imali priliku vidjeti, Toni je sa sinom Markom posjetio zavičaj, a u pitanju je selo Šimići u Bosni i Hercegovini, gdje Bijelić ima skromnu kuću i okućnicu, okruženu čistom i netaknutom prirodom.

Kuća Tonija Bijelića
Instagram 

Podsjetimo, Dragana često posjećuje svoje rodno mjesto Kasidol nadomak Požarevca, a iako već desetljećima živi u Austriji, gdje osim vile ima i dvorac, ona je novac uložila i u imanje na kojem joj žive roditelji.

Podignula im je jednokatnicu koja glasi za jednu od najljepših u selu, a u lijepo sređenom dvorištu nalazi se još jedna starija nekretnina.

Dragana Mirković
Instagram 

Dragana i Toni glase za jedan od najskladnijih parova na sceni, pa nije čudno što su zajedničkim snagama uspjeli stvoriti čitavu imperiju, a njihovo najveće bogatstvo definitivno su sin Marko i kći Manuela.