Dženan Lončarević je jednom prilikom govorio o najtežem razdoblju u svom životu pa je tada otkrio kako je 2008. godine ostao bez brata.

Kako popularni pjevač godinama gradi uspješnu glazbenu karijeru i poznat je po profesionalnom pristupu, čak i tada je morao pjevati, a prvi nastup nakon ovog teškog gubitka nikada neće zaboraviti.

'Reći ću vam jedan detalj koji su neki ljudi protumačili pogrešno, ali samo ja znam koliko sam u tom trenutku morao pobijediti sebe. Jedne novogodišnje noći morao sam izaći na pozornicu naizgled sretan, nasmijan i odlično raspoložen. Morao sam pjevati cijele noći i napraviti odličnu atmosferu', rekao je Dženan Lončarević jednom prilikom, prenosi 'Blic' i nastavio:

Aco Pejović i Dženan Lončarević
promo 

'Nepunih dvadeset dana prije toga izgubio sam rođenog brata, ali nisam mogao otkazati nastup i nisam htio iznervirati ljude koji su očekivali odličan doček Nove godine. Kažu da je bilo fenomenalno, ali nitko nije znao da sam morao osmijehom prikriti ogromnu, neizdrživu bol. Rijetko govorim o tome, rijetko se i prisjećam te noći, ali znam da poslije nje puno toga više nije bilo isto.'

Dženan Lončarević je preminulom brat posvetio pjesmu 'Strah me da te sanjam' koja se našla na njegovom albumu iz 2009. godine.