Tragedija koja je pogodila obitelj Enesa Begovića potresla je cijelu regiju. Naime, na dan sinovog sprovoda, pjevačeva snaha Alminaprimljena je u rodilište te čeka dječaka čiji se dolazak na svijet očekuje svakog trenutka.

Koliko je ovo potresna priča govori i činjenica da Eneseov sin nije dočekao upoznati sina, a sad je njegova supruga odlučila bebi dati ime po ocu - Armin.

Naime, iako je pokojnom Arminu najveća želja bila da unatoč bolesti od koje je bolovao dobije dijete, nije mu bilo suđeno vidjeti sina.

Sprovod sina Enesa Begovića
Instagram/Screenshot 

'Njegova supruga Almina može se svaki trenutak poroditi i na svijet donijeti sina koji će ime dobiti po pokojnom ocu. Almina je dobro, koliko može biti u cijeloj ovoj tragediji koja je pogodila obitelj. Nosi muško dijete, sina, koji će se zvati po ocu - Armin. Dijete će unijeti koliko toliku radost obiteljima u ovoj tragediji, ali neće nadomjestiti tugu i bol zbog preranog gubitka Armina. Obje obitelji, Begović i Gadžo, veliki su vjernici, tako da ih je u cijeloj ovoj tragediji gdje je prerano prekinut jedan život, Bog ipak nagradio unukom koji će obrisati suze i vratiti osmijeh na njihova lica', tvrdi prijatelj obitelji Begović.

Armin Begović sa suprugom
Facebook 

'Kad smo čuli da je Almina odlučila sinu dati ime Armin, bili smo u istom trenutku i sretni i tužni, ali nam je drago što će Armin živjeti kroz sina. Kako Enes podnosi sve ovo, bolje da ne pričam. Nadam se da će ga unuk malo podići, ipak je to sin njegovog Armina, i siguran sam da će biti najbolji djed', zaključio je.

Armin Begović
Facebook 

Podsjetimo, pjevačev sin preminuo je u 29. godini od autoimune bolesti koja mu se ponovno vratila nakon jednog izlječenja.