Snaha Enesa Begovića primljena je danas u porodilište na dan kada joj sahranjuju supruga Armina Begovića.

Sin Enesa Begovićapreminuo je u utorak na Infektivnom odjeljenju Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo, a sprovod će biti danas u 14:30 sati na tamošnjem Gradskom groblju Bare.

Armin Begović sa suprugom
Facebook 

Njegova trudna supruga Almina Gadžo Begović najvjerojatnije će se danas poroditi.

Enes i Armin Begović
Instagram 

Podsjetimo, Armin je preminuo u 29. godini od autoimune bolesti koja mu se vratila, a izdahnuo je ocu na rukama. Borba liječnika trajala je četiri dana, ali, nažalost, bitku s bakterijom nije uspio dobiti. Armin je bolovao od autoimune bolesti kostiju, a otac ga je prije izvjesnog vremena vodio i u Tursku na liječenje.

Preminuo sin Enesa Begovića
Facebook 

Tužnu vijest o smrti potvrdio je i pjevačev menadžer.

Enes Begović
Youtube/Screenshot 

'Nažalost, informacija je točna. Umro je naš Armin. Vjerujte mi, uopće nismo svjesni da se ovo dogodilo. Enes je ni u kakvom stanju, što da vam kažem, ostala mu je samo kćer sada... Arminu se supruga trebala poroditi za koji dan. Vratila mu se bolest koju je imao ranije, ponovno se pokrenula, neka autoimuna bolest. Bio je u bolnici, u Sarajevu, Enes je svo vrijeme bio uz sina, pogotovo posljednjih par dana, nije se odvajao od njega i kreveta otkad se sve ponovno pogoršalo. Do posljednjeg trenutka je bio s njim... Svi smo šokirani, vjerujte mi. Enes nije u stanju ni govoriti, ne mogu vam opisati tu bol. Svi smo umrli s Arminom', istaknuo je Begovićev menadžer.