Helena Topalović, kći poznatog pjevača Milana Topalovića Topalka, uskoro će postati majka djevojčice, a za dolazak nasljednice se uveliko priprema. U pripremama sudjeluje i suprug Dragan Aleksić za kojeg se u tajnosti udala2021. godine te jedva čekaju dan kada će postati roditelji.

Topalkova kći odlično podnosi posljednje dane trudnoće, a njen suprug se trudi od početka joj udovoljiti u svemu, pa je zasipa skupim poklonima, ali ne štedi ni kad je beba u pitanju.

Helena je sada pokazala kako izgledaju kolica sa svim dodacima koji su već našli mjesto u njihovom domu. U pitanju su kolica crno-zlatne boje, a samo ona vrijede više od 1200 eura.

Helena Topalović
Instagram/Screenshot 

'Muž je sve sklopio, ja sam bila samo moralna podrška', napisala je Helena koja se i tijekom trudnoće redovito oglašavala, a jednom prilikom se pohvalila i kako za kćerkicu već kupuje markiranu i skupu odjeću.

Helena Topalović
Instagram/Screenshot 

Podsjetimo, suprug Helene Topalović, Dragan Aleksić, bogati je biznismen koji u Dubaiju posjeduje zgradu od čak 20 katova. Prije braka s Helenom, Dragan je bio u braku s nekadašnjom voditeljicom Jelenom Dimitrijević s kojom ima dijete.