Helena Topalović, kći pjevača Milana Topalovića Topalka, trenutno je u drugom stanju, a ona i njen suprug Dragan Aleksić u tajnosti su izrekli sudbonosno 'da' u rujnu 2021. godine.

Helena je sad na Instagram profilu pokazala trudnički trbuščić. Naime, pozirala je ispred ogledala u liftu, a na sebi je imala usku, bijelu haljinu s dubokim dekolteom i prorezom koji je otkrivao golišav trudnički trbuh. No, nakon objave uslijedile se burne reakcije na društvenim mrežama.

Helena Topalović pokazala trudnički trbuh
Instagram/Screenshot 

'Gdje si pošla tako obučena?', 'Sramota da se ovako provokativno oblači', 'Smanji doživljaj bar sad kada si trudna', 'Ovo je stvarno previše', bili su neki od komentara.

'Ja sam čula da su trudnice svadljive, zahtjevne, promjenljivog raspoloženja i pripremili smo se za to. Ali hvala Bogu, ništa od toga. Izgleda da se mojoj okolini posrećilo', napisala je Helena u opisu objave.

Podsjetimo, suprug Helene Topalović, Dragan Aleksić, bogati je biznismen koji u Dubaiju posjeduje zgradu od čak 20 katova.

Svoju suprugu obasipa skupim poklonima, a trudi se i da zajedno što češće borave na egzotičnim destinacijama. Prije braka s Helenom, Dragan je bio u braku s nekadašnjom voditeljicom Jelenom Dimitrijević s kojom ima dijete.