Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LJUBAVNA PRIČA ACE PEJOVIĆA I SUPRUGE BILJANE: Zaprosio ju je nakon samo 7 dana veze, a ona je njemu prva prišla

Pjevač Aco Pejović i supruga Biljana slove za jedan od najskladnijih parova s estradne scene.

 Aco Pejović i supruga Biljana Izvor: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Pjevač Aco Pejović već je godinama u skladnom braku sa suprugom Biljanom s kojom ima tri kćeri.

Opće je poznato koliko Aco voli svoju suprugu i s koliko poštovanja svaki put priča o njoj. Pjevač je otkrio kako je uopće počela njihova ljubavna priča te priznao da je Biljana zapravo njega zavela. Zaprosio ju je nakon samo sedam dana veze.

 Aco Pejović i supruga Izvor: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

'Biljanu sam znao iz viđenja, postojale su te neke simpatije... Ja sam tad držao neke kafiće u najmu i ona je jedne večeri došla, ona je prišla meni... I sad priznajem klincima da me je ona zavela, nisam ja nju. Sedam dana smo hodali i poslije sedam dana bila je njena maturalna večer i te iste večeri sam je ja onako s haljinom pokupio i odveo svom domu, tad sam je zaprosio', ispričao je pjevač svojedobno.

 Aco Pejović Izvor: Dragan Kadić/Kurir

Aco Pejović je u više navrata isticao da je obitelj centar njegovog svijeta i da je najponosniji na akademske uspjehe kćeri.

 Aco Pejović i supruga Biljana Izvor: Kurir/Ana Paunković

'U privatnom životu su mi se događali osobni gubici, koje sam veoma teško podnio i od čega se još oporavljam. Međutim, tu su i oni veoma sretni trenuci poput diplomiranja na Medicinskom fakultetu moje srednje kćeri Marije. Učinila me je najponosnijim ocem na svijetu. Sve tri me svakog dana čine ponosnim ocem. Biljana i ja smo zahvalni Bogu na tome u kakve su ljude izrasle naše kćeri. Moram priznati da smo napravili sjajan roditeljski posao', rekao je on jednom prilikom.

Povezane vijesti