Jedna od najpopularnijih regionalnih pjevačica, Seka Aleksić, danas uživa u obiteljskoj idili sa suprugom Veljkom Piljkićem i njihova dva sinčića. Bijeg od gradske vreve pronašli su u Staroj Pazovi, gdje je pjevačica izgradila vilu na velebnom imanju koje navodno vrijedi 500.000 eura.

Napornim radom svojoj obitelji i sebi osigurala je lagodan život u kojem danas svi uživaju, međutim u njenom životu nije oduvijek bilo tako.

Pjevačica je tijekom odrastanja bila primorana preseliti se s obitelji, o čemu je i javno govorila, a nije krila ni da nosi traume iz školskih dana jer je trpjela vršnjačko nasilje.

'Iz Zvornika smo izbjegli kad sam imala šest godina, i najprije smo došli u Banju Koviljaču. Jako smo teško živjeli, bili smo u izbjegličkom smještaju, poslije smo otišli živjeti u jednu školsku staru kuću. Nismo imali kupaonicu, već smo se kupali kod susjeda. Došli smo doslovno u tome u što smo obučeni, bez ičega', rekla je Seka jednom prilikom.

Seka Aleksić
Instagram 

'Tu sam išla u četvrti razred i djeca su bila brutalna prema meni. Ismijavali su me zbog ijekavice, zbog poderane obuće, zbog toga što nosim istu majicu. Bilo je strašno surovo, plakala sam danima, ali nisam željela ništa reći majci jer nisam željela da joj pogoršavam već jako tešku situaciju', ispričala je pjevačica i dodala:

"Imala sam razna podmetanja. Gurali su me, pljuvali, kidali mi majicu, ali to mi je pomoglo kroz život. Zahvaljujem se svima što su bili takvi prema meni jer danas ne bih bila ovo što jesam', zaključila je Seka.