Severinu Vučković mnogi, osim kao pjevačicu, poznaju i kao trendsettericu. 'Kraljica estrade' je u posljednja tri desetljeća nekoliko puta mijenjala frizuru, a 2007. godine je 'furala' šiške.

Naime, glumac Žarko Radić je prije 16 godina u središtu Rijeke otvorio salon ljepote nedaleko od salona koji je tada otvorila skijašica Janica Kostelić. Na otvorenje su pristigle brojne poznate osobe među kojima je i ova uspješna Splićanka koja se tada družila s preminulim glumcem Galianom Pahorom s kojim je snimila pjesmu 'Nije to kraj'

Galiano Pahor i Severina
Nel Pavletić/Pixsell 

…fotografirala se i s članicama bivše grupe Eni.

Severina i Eni
Nel Pavletić/Pixsell 

Podsjetimo, nedavno je na Instagramu osvanula fotografija s početka njene karijere, a najveću pažnju korisnika ove platforme privukla je Severinina plava kosa koja se potpuno razlikuje od ove na koju smo navikli.

Naime, kratka frizura stilizirana po uzoru Marilyn Monroe koja je tada bila veoma popularna svjedoči da je slavna pjevačica uvijek išla u korak s trendovima, a osmijeh s fotografije i danas je njen zaštitni znak.

U odnosu na to kako je izgledala na početku karijere, evidentno je da je došlo do određenih promjena što je i očekivano, međutim, Severinina frizura naišla je mahom na pohvalne komentare i mnogi su pjevačici predložili da se odvažni ponovno vratiti stari imidž.