Iako mnogi s estrade žive u velebnim vilama s bazenima, kupuju po nekoliko stanova na najskupljim lokacijama, kuća pjevačice Vere Matović na Dedinju, u neposrednoj blizini 'Kuće cveća' slovi za najljepšu i najprestižniju.

Priče da je za vilu u najskupljem dijelu Beograda iskeširala gotovo četiri milijuna eura, njoj smetaju do te mjere da se čak zna i rasplakati.

Vera je godinama naporno radila i ulagala u antikvitete, izuzetne stilske komade i umjetničke slike najboljih autora kojima je opremila svoj dom i čija se vrijednost procjenjuje na četiri milijuna eura.

Kuća Vere Matović
PRINTSCREEN/PAPARAZZO LOV 

'Stalno me prozivaju za kuću, te kolika je, te koliko košta. Pa nisam ja to na kvaran način zaradila. Krv sam prolila, moj suprug i ja smo zajedno ukupno 50 godina radili! Nisam ja jedina koja ima kuću! Pa gdje drugi s estrade žive? Nervira me što me pljuju, pitaju što ne podijelim narodu to što sam zaradila. Eto, kažu da se 'kupam u bogatstvu'. Zašto mi to rade?! Kakvo bogatstvo?! Ja uopće nemam bogatstvo. Imam tu jednu kuću i još jednu, da ne kažem što… Plaćamo porez i sve što treba državi. Sve što imam sam ostavila u državi Srbiji, a ne po inozemstvu', kroz suze je Vera Matović ispričala jednom prilikom te dodala:

Kuća Vere Matović
PRINTSCREEN/PAPARAZZO LOV 

'Uvijek mi nanesu bol kad to kažu i onda plačem. Što mi nanose toliku bol?! Ja nisam ništa kriva. Nisu oni vidjeli kako sam ja zaradila te novce. Nisu vidjeli kako sam prolivala krv i znoj… Nisu vidjeli kako sam išla na putovanja, koliko sam djeci manjkala, kako sam ih ostavljala s mojom majkom ili drugim osobama u koje sam imala povjerenja, kako sam ih nosila svakuda, od Njemačke i Austrije do Nizozemske. Zašto mi to rade?! Zašto nisu vidjeli moje muke i kako sam došla do toga?!'.

Inače, iako je pjevačica Vera Matović vlasnica jedne od najskupljih vila na estradi, nikad javno ne objavljuje detalje svog doma.