Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'TO JE UVREDA ZA MENE KOJA SAM...': Bivšu Miss Universe povezivali s Marijom Šerifović, ona im oštro odgovorila

Autor Kristina Zrilić

Bivša Miss Universe, Renata Lovrinčević Buljan, danas je uspješna fitness trenerica koju su svojedobno mediji povezivali s pjevačicom Marijom Šerifović.

 Renata-Lovrincevic-Buljan Izvor: Instagram

Nekad Miss Universe, danas poznata trenerica fitnessa Renata Lovrinčević Buljan ovih dana pažnju plijeni kao majka mlade nade Hajduka, 17-godišnjeg nogometaša Borne Buljana.

'Stariji sin Borna ima 17 godina i golman je Hajduka već 10 godina. Ponekad odradi trening sa mnom kao i istezanja. Planiramo u budućnosti i više trenirati zajedno, ali sad su nam rasporedi takvi da se teško uskladiti. Dajem mu savjete i razgovaramo o svemu. Nardo trenira taekwondo', rekla je Renata nedavno za Story.hr.

Titulu Miss Universe Renata je osvojila 2000. godine, a otkrila je i što misli o današnjim idealima ljepote.

'Ideali ljepote su u očima promatrača. Tijekom godina se taj ideal mijenjao. Sad je trend naglašenih guza što se postiže treninzima i pojačanom hranom. Mršavice danas manje dolaze do izražaja. Sviđa mi što su obline ideal ljepote jer je puno zdravije i zahtijeva rad. Divim se vrijednim curama, a ono što ne izlazi iz mode je ženstvenost, karizma, obrazovanje, duhovnost', smatra Renata.

Atraktivna Splićanka je fitness instruktorica i vlasnica zavidne figure. Otkrila je i tajnu svoje vitke linije koju i s 45 godina uspješno održava.

'Uz aktivan život kao trener gdje ipak više treniram druge nego sebe, uz odrađene vježbe koje hvatam kroz tjedan bez plana, pokušavam odlaziti na masaže u studio Gorica i polikliniku Makeover gdje koristim novosti koje donose za održavanje tijela i lica. To su anticelulitni tretmani i masaže, lipo laser, radiofrekvencija,medicinske masaže.'

Ono što je podiglo najviše prašine oko Renatinog imena jest to što su je u medijima povezivali s pjevačicom Marijom Šerifović na što je ona dala jasan komentar.

'Kada sam prije 12 godina snimila spotove za Mariju za pjesme 'Šta da zaboravim' i 'Jedan vidi sve' nisam mogla ni zamisliti da će me mediji spajati s njom u takvom smislu. Zar svatko tko se druži ili radi s Marijom je s njom u vezi? Srpske novine su pisali laži o udanoj ženi i majci. Oglušila sam se na to i žalim sve ljude o kojima novinari izmišljaju laži krijući se iza 'navodno', i 'priča se'. Nedavno su to prenosili i hrvatski mediji, prepisujući laži, uzimajući moje fotografije, blateći moje ime. Kako stati na kraj 'dnovinarstvu', boriti se s lažima da sam u vezi s istim spolom?

Renata Lovrinčević Buljan u spotu Marije Šerifović
Izvor: YouTube

To je velika uvreda za mene koja sam supruga i majka. Rado se fotografiram s Marijom i opet bih jer nemam što kriti. Svaki novinar koji još jednom napiše takvu laž spominjući moje ime u tom kontekstu će snositi posljedice u svom životu jer blati nedužnu osobu. Ako ne djeluje pravna država, ima netko jači od svih, kao u Marijinoj pjesmi 'Jedan vidi sve', oštro je odgovorila Renata koja sa suprugom Petrom u ljubavi uživa već dugi niz godina.

'Već 30 godina je prošlo otkako smo zajedno. Odrastali smo zajedno i poznajemo se jako dobro. S godinama se ljudi mijenjaju, ali bitno je da se ne izgubi ona baza zbog čega su i odlučili biti zajedno. Pravilo za uspješan brak je da nema pravila', zaključila je Renata.

Povezane vijesti