Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'ZADAVILA BIH TE RUKAMA, BABO': Potvrđena optužnica protiv Severine zbog prijetnji upravnici klinike

Autor Kristina Zrilić

Na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu potvrđena je optužnica Općinskog državnog odvjetništva protiv pjevačice Severine Vučković za nametljivo ponašanje.

 Severina Vučković Izvor: Instagram

Na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu potvrđena je optužnica Općinskog državnog odvjetništva protiv pjevačice Severine Vučković za nametljivo ponašanje.

Prema optužnici, pjevačica je izazvala tjeskobu i uznemirenost kod Gordane Buljan Flander, sad već bivše upravnice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba. Severini za kazneno djelo nametljivog ponašanja prijeti do godinu dana zatvora.

 Severina pozira Izvor: Instagram

Optužnica je potvrđena na Kaznenom sudu u rujnu 2022. nakon sjednice optužnog vijeća.

'Ne bih mogla odgovoriti na to jer je u kaznenim predmetima ne zastupam', rekla je Severinina odvjetnica Jasminka Biloš.

Zasad ostaje nepoznato tko će zastupati pjevačicu u predmetu koji se vodi protiv nje na zagrebačkom Kaznenom sudu nakon što joj je odvjetnik Mate Matić otkazao suradnju prošle godine nakon sukoba sa sestrom Marijanom Popović.

 Severina oduševljena Lukom Dončićem Izvor: Matea Smolčić Senčar

Severina je, kako je pisao Nacional u listopadu 2021. godine, u danima i tjednima uoči i nakon velikog preokreta koji se dogodio kad joj je Županijski sud u Splitu 30. kolovoza 2020. vratio skrbništvo, odnosno da će dijete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem Milanom Popovićem, a ne kao do tada - da će živjeti s ocem, a da ga majka može viđati samo u određenim terminima, slala poruke i direktorici djetetove škole Ljiljani Klinger.

 Severina kao Al Pacino Izvor: Instagram

Nacional je tad objavio sadržaj poruka pjevačice upravnici škole koje su, između ostalog, glasile:

'Zadavila bih te rukama, babo. Sjedit ćeš i drhtat krivonoga, jedva čekam da te uhite. Ti si bagra'.

Povezane vijesti