Srpska pjevačica Tina Ivanović prvo dijete, sina Danijela, dobila je kada je imala samo 16 godina. Ona se sada prisjetila teškog razdoblja i otkrila kako joj nisu dozvoljavali viđati sina duži period.

'Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dijete, bivši suprug i njegova obitelj mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi voljela biti sa svojim djetetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam autom odlazila do kuće u kojoj je živio i čekala ga', rekla je Tina za 'Hello'.

Tina Ivanović
MagazinIn/Screenshot 

Pjevačica se prisjetila njihovog susreta 2005. godine.

'Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozio bicikl. Ne znam sjeća li se toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primijetila sam da je bio zbunjen i sve vrijeme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živio. Dvije godine nakon razvoda, otišla sam raditi u Njemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli', ispričala je Tina.

Podsjetimo, pjevačica je već godinama u braku sa suprugom Zvezdanom te ne krije da je s njim pronašla svoju sreću.

'On je jedan gospodin i džentlmen prije svega, zna me iznenaditi. Mnogo puta sam se iznenadila. Ja uvijek kažem da mene sitnice osvajaju, a neke stvari koje je on napravio su me oduševile. Pošto je on mnogo vrijedan čovjek, voli kositi travu, napravio je jednom srce od trave i slovo T. Pozvao me je samo da izađem na terasu, onda sam imala i što vidjeti. Preko cijelog travnjaka srce i slovo T', ispričala je pjevačica svojevremeno.