Pjevačica Seka Aleksić oštro je reagirala na prozivke upućene pop divi Jeleni Karleuši.

Naime, kad je objavljeno da Karleuša nastupa na Music Week Festivalu, na društvenim mrežama se oglasio Seksi iz grupe Crni Cerak s kojim se Karleuša i ranije prepucavala i rekao 'da bi joj trebala biti čast što nastupa s njim'.

Seka Aleksić
Instagram 

Jelena je iste večeri kad je nastupala izjavila da 'klinci moraju pokazati poštovanje kad je riječ o mnogo uspješnijim i mnogo većim imenima nego što oni mogu čak i sanjati'.

Sad je na društvenoj mreži X ovim povodom reagirala i Seka Aleksić koja je godinama bila 'u ratu' s Jelenom Karleušom.

'Na stranu volite li Jelenu, ali da neki balavac proziva nju i izvođače koji traju više od 20 godina je izvan svake pameti. Nitko od mojih kolega ne smije dozvoliti da neki balavac koji se jučer ispilio kaže 'njoj treba biti čast dijeliti pozornicu sa mnom'. Ma nemoj, šalicu mlijeka i u krevet! Ionako ti glazba traje kao mineralna voda'.

Ubrzo je Seka reagirala i na video koji je Jelena objavila na Instagramu s nastupa na Ušću, pa joj je uputila i sljedeće riječi:

Seka Aleksić i Jelena Karleuša
Instagram/Screenshot 

'Neka onaj klinac što skače i priča nešto što nitko ne razumije (što te prozivao) pogleda malo ovo', napisala je Seka. Vrlo brzo odgovorila joj je i Jelena: 'Ma tko ih j*be sve', u svom stilu je završila Karleuša uz emotikon srca posvećen Seki.