Tamara Milutinović i njen suprug, nogometaš Darko Jevtić prije mjesec dana su imali luksuznu svadbu, a sad je pjevačica otkrila da su na proslavi dobili i prazne kuverte kao poklon.

'Nisam se još odmorila... Još uvijek nisam stigla ni objaviti fotografije na Instagram, eto, to na primjer, sad sam se sjetila. Ali prelijepo je bilo. Meni su svi rekli, svaka čast, kakva je hrana bila. Ja u bife nisam ni ušla. Znači, ja uopće ne znam što je bilo od hrane', rekla je pa otkrila da su na vjenčanju dobili prazne kuverte, iako je vjerovala da se njoj to neće dogoditi.

Tamara Milutinović
STEFAN STOJANOVIĆ/MONDO 

'Čula sam od nekih svojih kolegica koje su imale svadbu da se priča o tim praznim kuvertama, a ja sam uvijek mislila: 'Bože, tko donosi praznu kuvertu? Tko ima hrabrosti da donese praznu? Pa, nemoj donijeti ništa, bolje i to nego da doneseš praznu kuvertu'. Međutim, bilo je. Bilo je stvarno, da. Moram reći i da je bilo jako lijepih i originalnih poklona, neki su jako bili inovativni tako da je bilo jako lijepih poklona, stvarno', iskrena je pjevačica na čijoj je svadbi bilo oko 400 uzvanika i pola estrade.

'Jesmo li u minusu ili u plusu? U debelom minusu. (smijeh) Mi smo u minusu, tako da ne znam, morat ćemo nešto smisliti. Šalim se, šalim se. Kad smo Darko i ja odlučili praviti svadbu nijednog trenutka nismo razmišljali u smislu da budemo u nekom plusu ili da zaradimo ili nešto tako, čak smo i sebi postavili neku gornju granicu koliko možemo potrošiti, tako da sve je to kako smo planirali. Jest, ispalo je papreno, ali ispalo je sve tako kako smo planirali. Mislim, nije nas ništa iznenadilo', rekla je pjevačica koja je u rujnu prošle godine rodila kćer Emili.