Nakon burnog života u Zagrebu, bivša reality zvijezda, Ante Gotovac, smiraj je pronašao u Beogradu gdje je započeo novi biznis.

Simona Mijoković i Ante Gotovac.jpeg
Igor Kralj/Pixsell 

Iako se kao njegova bivša supruga, Simona Mijoković, posvetio vjeri, Ante se nije odrekao noćnih izlazaka pa na Instagramu često objavljuje fotke i videe iz narodnjačkih klubova koje posjećuje s društvom.

Da je i dalje u dodiru sa showbiz scenom, pokazao je nedavno objavivši fotografiju s nekoć velikom zvijezdom, kontroverznim glazbenikom, Dj Krmkom.

Ante Gotovac i DJ Krmak
Instagram 

Ante i DJ Krmak, koji je s tri završena fakulteta najobrazovaniji pjevač na regionalnoj glazbenoj sceni, pozirali su u jednom beogradskom restoranu gdje su uživali uz piće.

Podsjetimo, Simona i Ante su se vjenčali 2005., a dvije godine nakon, dobili su kćer Gabrijelu. U braku su ostali još tri godine, nakon čega je uslijedio mučan razvod. Oboje su utjehu pronašli u vjeri.

Simona Mijoković, Ante Gotovac i Gabrijela Gotovac.jpeg
Filip Brala/Pixsell 

Ante se nakon Simone još dva puta ženio, ali oba su braka završila razvodom. Posljednjih godina se rijetko pojavljuje u medijima, no o svojoj bivšoj supruzi govori sve najbolje. Simona je od 2016. u braku sa Stanislavom Mijokovićem kojem je rodila četvero djece.

Više Antinih i Simoninih fotografija pogledajte u galeriji.

Željko lukunić/Pixsell Simona Mijoković i Ante Gotovac