Poznati hrvatski dizajner Ivica Skoko 2009. godine proslavio je 30. rođendan, a sudeći po fotografijama koje su sad isplivale atmosfera je bila i više nego vatrena.

Naime, na jednoj od njih ga Simona Mijoković ex. Gotovac ljubi u usta, a društvo im je pravila domaća influencerica i glumica Sonja Kovač.

Ivica Skoko, Simona Mijoković i Sonja Kovač
Igor Kralj/Pixsell 

Simona je na party stigla u društvu tadašnjeg supruga Ante Gotovca od kojeg se finalno razvela već sljedeće godine iako su u konačnici ostali u dobrim odnosima.

Ante Gotovac i Simona Mijoković
Igor Kralj/Pixsell 

Jubilarnom rođendanu koji je održan u tada popularnom zagrebačkom klubu nazočili su i ostali Skokini prijatelji iz svijeta poznatih među kojime su glumica Ankica Dobrić, bivša misica Maja Cvjetković, pjevačica Alka Vuica, manekenka Aleksandra Grdić i mnogi drugi.

30. rođendan Ivice Skoke
Igor Kralj/Pixsell 

Podsjetimo, Simona i Ante godinama su punili žute stranice, konzumirali opojna sredstva, orgijali, a ona se, prema vlastitom priznanju, bavila i prostitucijom. 16. srpnja 2005. godine par je uplovio u bračnu luku u Starogradskoj vijećnici u Zagrebu. Njihov brak bio je popraćen brojnim skandalima, a s obzirom na to da su živjeli turbulentno, 2009. godine pokrenut je i reality show 'Gotovčevi'.

Simona i Stanislav Mijoković
Facebook 

Osim u navedenom showu, nastupali su i u realityju 'Farma' gdje su se kleli kako neće biti intimni. Simoni nije bilo ugodno pričati o takvim temama pa je ovako pokušala objasniti:

'Nismo mi neki napaljenici, kao što svi misle. Ne znam kako će Ante izdržati bez seksa, ali izdržat će', rekla je pri ulasku u 'Farmu'.

Zajedno imaju i kćer Gabrijelu, dok je Simona sa sadašnjim suprugom Stanislavom Mijokovićem dobila još četvero djece. Povukla se iz javnog svijeta i život posvetila vjeri, a obiteljsko gnijezdo savila je u Linzu u Austriji gdje živi sa svojom mnogobrojnom obitelji.