Jovana i Željko Joksimović, kada je postalo tijesno s troje djece u luksuznom kompleksu, preselili su se u kuću koju su kupili od srpskog biznismena Gorana Karića.

Željko Joksimović i Jovana Joksimović na modnoj reviji
Matea Stanisavljević/ATAImages/Pixsell 

Oni su navodno za ovu vilu na Dedinju izdvojili čak 2,5 milijuna eura.

'Kuća je ogromna i sve je napravljeno baš onako kako su oni htjeli. Kosta, Srna i Ana imaju svoje sobe, a također i Mina, Željkova kćeri iz prvog braka. Postoji i soba za dadilju, i ne zna se je li kuća ljepša iznutra ili izvana. Jovana je najviše oduševljena ogromnim dvorištem, a budući da je tu i veliki bazen, nema sumnje da će klinci uživati', otkrio je izvor za Svet.

Mina Joksimović
Instagram 

Iako svoj privatni život uglavnom kriju od očiju javnosti, Željkova kći iz prvog braka, Mina Joksimović, itekako je aktivna na društvenim mrežama pa tako često dijeli fotografije iz njihovog doma.

Mina Joksimović.jpg
Instagram 

U kući je pod popločan mramorom, dok je sve opremljeno skupocjenim i modernim namještajem, kaminom, kao i velikim ogledalom, a tu su i dvije garaže.

Inače, ova prelijepa vila je korištena za snimanje nekih kadrova u seriji 'Ubojice mog oca', gdje je bila dom obitelji Despotović.