Treći put u 3 godine gorjelo je u pekari čiji je vlasnik dečko voditeljice Jovane Jeremić - Dragan Stanković. Požar je izbio u ranim jutarnjim satima, a kako je voditeljica rekla, šteta je oko milijun i pol eura.

Jovana Jeremić.jpg
Instagram 

Jeremić je otkrila detalje požara, ali i navodni uzrok.

'Izbio je požar jutros oko tri sata, u Draganovom dijelu pogona. Šteta je preko milijun i pol eura. Vatrogasci su došli na vrijeme, ali Dragan je svojim očima gledao kako mu gori imovina. Čekamo nadležne organe da utvrde uzrok požara', rekla je Jovana za Kurir.rs i nastavila:

Pekara.jpg
Kurir/I.E. 

'Ovo je treći požar od 2021. godine, a drugi u posljednja dva mjeseca. Ovo su upozorenja i pritisci koje moj Dragan trpi non-stop. Postoje problemi u pekarskoj industriji, strani faktor želi je preuzeti i vladati kruhom Srbije. Da nam stranci kroje kapu kolika je cijena kruha', navela je navodni razlog izbijanja požara.

Jovana Jeremić i Vojislav Milošević
Instagram 

'Kad padne Dragan Stanković, past će svi pekari u Srbiji. On se bori za pekarsku industriju Srbije. Da svi rade i zarađuju, a ne jedan proizvođač da zgrće novac preko grbače dobrih ljudi. Mi smo imali najavu jučer, niz pritisaka koji će se dogoditi. Sve što se dogodilo, to je vid pritiska na industriju kruha. Dragan neće prodati biznis, on samo hoće i bori se za pravdu, a to je da svi mogu raditi i živjeti od kruha, a ne da kruh bude (oko) 4 eura. Protiv toga se bori i zato trpi napade i štetu', rekla je Jovana za Pink.rs