Voditeljica Jovana Jeremić već dulje vrijeme uživa u vezi s 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, koji ima lanac svojih pekara. Jeremić je jednom, kada je odgovarala na intimna pitanja, otkrila mnoge pikanterije.

Jovana Jeremić vodi jutarnju emisiju na Pinku
Instagram 

'Kad si izgubila nevinost?', pitao ju je voditelj u emisiji 'AmiG Show', a onda je uslijedio šok u studiju.

'Izgubila sam nevinost s 23 i pol godine. Majke mi moje. Moraš shvatiti, ja nikada ne lažem na televiziji, izgubila sam nevinost, neću sada kao svi da me treba biti sram, pitaj me Ognjene, pitaj me to pitanje, nemam se čega stidjeti, s 23 i pol, za druge je zezanje, ja sam tog dečka najviše voljela, veliki pozdrav za njega, bio je veliki gospodin, kralj, pozdrav za njega', rekla je Jovana.

Jovana Jeremić
Instagram 

Voditeljica je otkrila da ona i Dragan imaju odnose tri puta na dan i tako održava liniju.

'Da, kako nije zaslužan, redovan s**s za doručak, ručak i večeru. Dobar je Dragan, odličan, mogu ti reći. Može to Dragan ispratiti sve, trudi se. Nemoj sumnjati, previše je dominantan, on prati čak i ovaj razgovor, iako nije s nama, on je Big Brother u svakom smislu. Super je s***, to se podrazumijeva, ali i zdrava, prehrana i redovan trening su bitni. Treniram svaki dan, vodim računa, ali, pored s***a i vođenja ljubavi, ja vodim ljubav jer Dragana volim. Gdje je Dragan mene najviše podržao? Da smršavim. On mi je dao vjetar u leđa da smršavim još tri-četiri kilograma, da bih bila, kako je on rekao, praćka i sajla', izjavila je Jovana.

Jovana Jeremić
Instagram