Jelena Karleuša prijavila je jučer u ranim jutarnjim satima supruga Duška Tošića za fizički napad na nju i njenog prijatelja, zbog čega je reagirala i policija.

Jelena Karleuša
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Srpski paparazzi su se odmah po saznanju ove informacije od ranih jutarnjih sati stacionirali ispred obiteljske vile Tošića na Dedinju gdje se incident i dogodio.

Nekoliko sati od nemilog događaja, iza zidina kuće čuo se samo lavež brojnih udomljenih Jeleninih pasa. Iza ograde su primijetili samo kućnu pomoćnicu i jednog starijeg muškarca koji radi kao zaštitar.

Jelena Karleuša
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

I dok tijekom višesatnog čekanja od Jelene nije bilo ni traga ni glasa, od susjede koja živi u zgradi pored kuće Tošića saznali su nove detalje drame koja je potresla ovaj elitni kraj Beograda.

'Mene je probudila vika i Jelenino vrištanje i plakanje. Ovdje je otvoren prostor, sve se čuje. Vika se čula u cijeloj ulici, bilo je strašno. Govorila je: 'Pusti ga, pijan si, ubit ćeš ga!'. Zvala je i u pomoć. Psi su uznemireno lajali. Jezivo. Duško je psovao, Jelena je uplakana govorila da ih pusti na miru i da ide van. Poslije nekog vremena došla je i patrola, relativno brzo su došli. Zadržali su se u kući neko vrijeme. Jelena je bila uplakana, tresla se... Vidjelo se da je doživjela težak šok.

Duško Tošić i Jelena Karleuša
Instagram 

Tu je bio i neki visoki mladi dečko. I on je izgledao sav zbunjen, poslije je i on otišao, a Jelena se vratila u kuću. Sve je više obiteljskog nasilja. Strašno ', poručila je susjeda.