Kćeri pop dive Jelene Karleuše i bivšeg nogometaša Duška Tošića, Atina i Nika, u žiži su medijskog zanimanja još od prvog dana svog rođenja.

Glazbena zvijezda je sad pokazala i kako teku posljednje pripreme za Nikinu maturalnu večer koja ove godine završava srednju školu. Omiljena djevojčica društvenih mreža, Nika, uveliko se priprema za ovu važnu noć, a kako sve to izgleda, pokazala nam je njena majka na Instagramu.

Nika Tošić
Instagram/Screenshot 

Naime, JK je podijelila kadrove nastale u njihovom luksuznom domu na Dedinju na kojima Nika i jedan srpski dizajner rade posljednju probu i dorade na svečanoj haljini, a sudeći po fotografiji, Nika će zablistati u elegantnoj toaleti nježno plave boje koja joj u najmanju ruku stoji kao salivena.

Podsjetimo, Jelena se jednom prilikom osvrnula na budućnost svojih mezimica, te je tako istaknula da će se one školovati u inozemstvu.

Atina Tošić, Jelena Karleuša i Nika Tošić
Instagram/Screenshot 

'Jedno je sigurno, naše kćeri će se školovati u Londonu ili u Americi', rekla je ranije Karleuša koja kćerima želi samo najbolje, a budući da nastavu već pohađaju dvojezično sigurno je da im se neće biti teško prilagoditi životu izvan Srbije. Već sad obje obožavaju putovati i istraživati nepoznate destinacije, kulture, ali i gastronomiju.