Toni Bijelić je putem odvjetnice poslao Storyju zahtjev za objavu ispravka članka pod naslovom 'Djeca su joj najveća podrška: Dragana se oglasila nakon napisa o aferi Tonija Bijelića i Meline Džinović' i podnaslovom: 'Nakon što je njezin bivši suprug, Toni Bijelić, otputovao u Monako gdje se, u ostalom, nalazi i Melina Džinović, pjevačici Dragani Mirković najveća podrška su njena djeca'.

Objavljujemo ga sukladno Zakonu o medijima:

"ISPRAVAK I ODGOVOR

U svojstvu punomoćnice g. TONIJA BIJELIĆA, poduzetnika iz Austrije, temeljem ustavnog i zakonskog prava na zaštitu časti, ugleda, dostojanstva i njegovih zakonitih interesa, podnosim ovaj ispravak i odgovor na informaciju autora Tomislava Parlova objavljenu 18.04.2024. na web portalu story.hr kojeg je nakladnikom Mondo INC Zagreb d.o.o. iz Zagreba, u rubrici Estrada, pod naslovom „Djeca su joj najveća podrška: Dragana se oglasila nakon napisa o aferi Tonija Bijelića i Meline Džinović“

Već se u samom naslovu članka navodi da g.Toni Bijelić ima ljubavnu „aferu“ s Melinom Džinović (bivšom suprugom Harisa Džinovića), dok se u podnaslovu tvrdi da je on „bivši suprug“ pjevačice Dragane Mirković. U članku se navodi da je g.Bijelić otputovao u Monako gdje se već nalazi i Melina Džinović, čime se dodatno pojačava dojam da su njih dvoje u ljubavnoj vezi i da u Monaku zajedno i borave.

Opisane informacije objavljene na portalu www.story.hr su neistinite i klevetničke, a k tome i uvredljive tvrdnje o Toniju Bijeliću:
• kao osobi koja ima „ljubavnu aferu“ s Melinom Džinović i
• kao bivšem suprugu pjevačice Dragane Mirković.

Na te uvredljive neistine iz članka, ističem:
1. da Toni Bijelić nije bivši suprug pjevačice Dragane Mirković;
2. da Toni Bijelić nije ni u kakvoj preljubničkoj aferi s Melinom Džinović i nije zbog nje otputovao u Monako.

Uz ovaj ispravak i odgovor na informaciju kojom je oklevetan i javno oblaćen, Toni Bijelić upotrijebit će i druga sredstva zajamčena građaninu Ustavom i zakonima, kako bi pribavio potpuniju moralnu i materijalnu zadovoljštinu za pričinjenu štetu svojoj časti,
dostojanstvu, osobnom i poslovnom ugledu, te interesima.'