Pjevačica grupe Feminnem, Pamela Ramljak, na društvenim je mrežama podijelila tužnu vijest.

Naime, preminuo je njezin pas Chewie kojem je pjevačica posvetila emotivnu objavu.

'Ove male okice su se zauvijek zatvorile. Chewie je bio početak sretnog i novog razdoblja mog život . Udomila sam ga u razdoblju koje nijedna žena nikad ne bi trebala proći, ali on je definitivno pomogao u tranziciji, najviše mojih osjećaja vrijednosti. Moja prva fotka na Instagramu je upravo Chewie prije 10 godina', napisala je Ramljak i dodala:

'Volim te mala mrvice, putuj, i hvala za svaki divni trenutak.'

Iako je danas majka sina Antuna i kćeri Marije, pjevačica je svojevremeno za medije progovorila o teškoj borbi za majčinstvo. Imala je dva pobačaja, a u 16. tjednu trudnoće s Antunom saznala je da ima trombofiliju.

Pamela Ramljak
luka Laljić 

'Prije nego što sam rodila sina, imala sam jedan spontani u osmom tjednu trudnoće. Srce je samo prestalo kucati. I imala sam još jedan nakon rođenja Antuna, prošle godine. Dogodio se u ranom stadiju, tako da ovog puta nisam išla na kiretažu kao prvi put. Tijelo se samo očistilo. U 16. tjednu trudnoće s Antunom sam saznala za dijagnozu trombofilije. Tada mi je to bio užasan šok, teško se čovjek miri s činjenicom da s njim nešto ne štima, ali stisnula sam zube i rekla da moram dalje. Mrzim injekcije, ali ih i volim jer su mi pomogle donijeti zdravo dijete na svijet.

Stvarno se čovjek na sve navikne i bude mu to kasnije potpuno prirodno. Ovog puta opet primam clexan, ali sam počela ranije, od šestog tjedna trudnoće, tako da će sada biti i mnogo više inekcija…, ali sam zahvalna da postoji rješenje za problem koji imam. Iznenadilo me koliko žena ima isti problem, jer su mi se javljale od mog istupa u medije o ovoj temi. I kako mi je drago da sam nekima pomogla i da su danas nakon više neuspjeha i one majke. Nema ljepšeg osjećaja od toga', rekla je za Azru.ba