Glumac Sergej Trifunović i njegova 24 godine mlađa supruga Isidora Mijanović vjenčali su se 12. svibnja, a nakon što su se u crkvi zavjetovali na vječnu ljubav slavlje su za najbliži krug prijatelja organizirali u jednom restoranu.

Mladenka je blistala u vjenčanici s bijelim detaljima od čipke, dok je mladoženja nosio satensko odijelo tamnosive boje. Isidora se potom presvukla u crnu odjevnu kombinaciju, pa su mladenci nasmiješeno pozirali ispred crkve.

Vjenčanje je održano u tajnosti, a prve fotografije ovog posebnog dana objavili su tek dan kasnije. Tako je Isidora objavila i jednu zanimljivu fotografiju s proslave na kojoj pozira s ocem Zoranom.

Isidora i Zoran Mijanović
Instagram/Screenshot 

Naime, uhvaćeni su za stolom dok je Isidora ocu nešto pokazivala na mobitelu, a zanimljivo je i to što je njen otac samo 13 godina stariji od Sergeja.

Podsjetimo, glumac je suprugu zaprosio na njen rođendan krajem ožujka. Veliko svadbeno slavlje planiraju u rujnu, a kako prenose srpski mediji, Isidora se bavi režiranjem glazbenih spotova. Ranije je bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem. Isidora je uzela glumčevo prezime te se sada preziva Trifunović.