Poznati glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina poslije kćeri Staše i sina Lazara uskoro očekuje i treće dijete, a i sami imaju braću i sestre s kojima su u veoma dobrim odnosima. Tamarin brat Miša, jedan od najboljih glumaca svoje generacije, odavno je poznat široj javnosti, dok se o najstarijoj sestri Mariji manje zna. S druge strane, obitelj Petra Benčine broji četvero djece.

Petar-Bencina-i-Tamara-Dragicevic
John Pavlish 

'Ja sam prvo dijete, Petar je četiri godine mlađi, a sestre blizanke Nada i Ana mlađe su 12 godine', rekao je jednom prilikom najstariji Benčina, Igor, koji je također glumac.

'U našoj kući uvijek je bilo puno ljudi, stalno se nešto događalo. Prava mediteranska temperamentna atmosfera kao iz Fellinijevih filmova', dodao je.

Braća i sestre i danas su podjednako bliski, kao i u vrijeme kad su zajedno odrastali. Nada Benčina, koja likom neodoljivo podsjeća na starijeg brata, završila je Fakultet organizacijskih znanosti. Jedno vrijeme živjela je u Rusiji gdje se preselila zbog tadašnjeg dečka, a sadašnjeg supruga. Za Dražena Luburića udala se 2022., a iste godine dobili su sina Ivana.

Druga Petrova sestra, Ana, uživa u radu s najmlađima. Drži satove plesa u svojoj plesnoj školi, a pored baleta zaljubljenik je u kampiranje, planinarenje i ekstremne sportove.

Podjetimo, glumački par Tamaru i Petra domaća je javnost zavoljela u filmu i seriji 'Toma' gdje je predivna Tamara utjelovila pjevačicu Silvanu Armenulić, dok je Petar glumio zgodnog doktora pokojnog pjevača narodne glazbe Tome Zdravkovića.