Mnogima je i dalje ostao gorak okus nakon što je domaći predstavnik na Eurosongu, Baby Lasagna, s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim' osvojio drugo mjesto.

Iako je trofej otišao u ruke Švicarca Nema, Zagrepčani su Marko Purišiću na Trgu Bana Josipa Jelačića priredili spektakularni doček.

Baby Lasagna
Emica Elvedji/Pixsell 

Uz Umažanina je cijelo vrijeme bila njegova zaručnica Elizabeta Ružić koja je putem Instagram priče podijelila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se čvrsto grle u backstageu Eurosonga te je dodala animaciju srca.

Elizabeta Ružić i Baby Lasagna
Instagram 

Marko i Elizabeta upoznali su se preko Instagrama, a u dokumentarcu 'Ususret Eurosongu – Baby Lasagna' otkrili su da njihov prvi dejt nije prošao idealno.

'Elizabeta je rekla da je došla doma i pustila svoju heartbreak playlistu, da je po njoj prošlo grozno, a meni je prošlo savršeno. Nisam se ni vratio do Umaga, a već sam joj poslao poruku kad ćemo opet i tada je bila sretna', ispričao je glazbenik.

Baby Lasagna i Elizabeta Ružić
Matija Habljak/Pixsell 

'Ja sam već poslala poruku prijateljici da je ovo bilo grozno, da se lik nikad neće javiti u životu. Nije mi odmah odgovorila pa se on javio pa mi je napisala da se već naživcirala', dodala je ona.