Treću noć zaredom omiljena zvijezda Aleksandra Prijović oduševila je publiku u Areni Varaždin. Kako je i obećala, za veliko finale pripremila je najbolju zabavu.

'Želim vam se zahvaliti što ste i večeras ovdje i što sam imala tu sreću da pjevam tri večeri za vas. Ako netko sjedi, neka ustane. Večeras radimo najveću zabavu. Neka nas čuje cijeli Varaždin', rekla je.

Obožavatelji su s Aleksandrom pjevali u glas od početka do kraja koncerta, ali posebno emotivno je bilo tijekom pjesme 'Ludnica' kada se Aleksandri na pozornici pridružio Dejan Kostić.

Aleksandra Prijović i Dejan Kostić
Petar Cikač 

'Jako volim ovu našu pjesmu, ali Deki je za mene napisao i 'Dam, dam' i 'Legitimno', 'Ja sam Odlično', 'Sabotiram', 'Psiho' i još dosta toga… On je čovjek koji je za mene napravio puno velikih stvari. Za Dekija kažem da je jedan od najboljih vokala na ovim prostorima. Sretna sam što on radi na svojim pjesmama koje ćete ubrzo čuti', izjavila je Aleksandra.

A onda, na pozornicu je izašao popularni reper MC Stojan koji je s Prijović otpjevao njihov duet 'Šta bi', snimljen još 2015. godine.

MC Stojan
Petar Cikač 

'Čovječe, pa gdje god izađeš ludilo nastaje… Samo ću reći da je ova pjesma meni puno značila u karijeri, posebno u tom trenutku i meni je velika želja bila da radim u klubovima, a on me pozvao i snimili smo ovaj duet i onda smo radili zajedno', prisjetila se Aleksandra.

'Što da ti kažem, jako mi je drago što je postala najveća zvijezda bez lažne skromnosti, hvala ti od srca, voli te prijatelj uvijek', rekao je Stojan.

Priji se na sceni sinoć pridružila i Andreana Čekić, koja je samo zbog Aleksandre doputovala iz Salzburga.

Andreana Čekić
Petar Cikač 

'Ovu ženu znam od 13. godine i moram reći da se ovakav talent rijetko viđa. Želim joj sve kao i sebi, da diljem regije radi koncerte jer ona to zaslužuje', poručila je Aleksandra.

'Hvala ti što si me opet pozvala na tvoj predivni i najbolji koncert. Volim te', emotivna je bila Andreana, koja je ranije gostovala na Aleksandrinom koncertu u Tuzli.

Nakon više od dva i pol sata spektakla, Aleksandra se spustila među publiku i svoju obitelj.

'Mama, možemo li ti i ja zajedno zapjevati, hajde malo da promijenimo planove.'

Aleksandra Prijović
Petar Cikač 

Aleksandra i majka Borka zajedno su zapjevale hit 'Psiho', a publika je iznenađenje dočekala s oduševljenjem.

'Može li najveći pljesak za najbolju mamu na svijetu? Mama, volim te', poručila je Aleksandra.

Aleksandra Prijović
Petar Cikač 

Tri večeri čiste ljubavi, dobro znanih hitova i produkcije na svjetskoj razini obilježili su koncerte Aleksandre Prijović u sklopu regionalne turneje Od istoka do zapada. Nastavak se uskoro očekuje u Ljubljani, 10. i 11. svibnja u Areni Stožice, kao i 7. lipnja na zadarskom Višnjiku.