Džejli Ramović ne mogu uništiti sreću tračevi da je u istospolnoj vezi pa tako i dalje uživa u bliskom odnosu s kick boxericom Anom Novog Sada.

Džejla Ramović
Instagram, DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Kao što je Kurir prvi pisao prije nekoliko mjeseci, njih dvije se intenzivno druže već duže vrijeme, a sada su opet otišle na zajedničko putovanje.

Ovog puta, izbor je pao na Istanbul, a po već ustaljenoj shemi, i dalje ne objavljuju fotografije na kojima su same, iako se njih dvije ne razdvajaju.

Džejla story
Instagram 

Pjevačica i sportašica nekoliko dana su boravile u Turskoj, a tom prilikom su uživale i u krstarenju Bosporom, odakle su i jedna i druga objavile storyje na Instagramu. I dok je Ana pozirala u društvu s jednim muškarcem, Džejla je samo snimila panoramu Istanbula i galebove koji su okruživale brodić na kojem su provele nekoliko sati.

Ana P story.jpg
Instagram 

Podsjetimo, da Džejla i njena prijateljica zajedno uživaju, ali to žele sačuvati samo za sebe, svjedoči i to što su do sada više puta boravile na istim destinacijama, s time što Ana objavljuje fotografije u realnom vremenu, kad su i nastale, a pjevačica nekoliko dana kasnije.

Džejla Ramović i Ana P.jpg
Instagram