Najveći favorit ovogodišnjeg Eurosonga koji se 'smjestio' u Malmu bez sumnje je domaći predstavnik Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'.

Baby Lasagna
Sanjin Strukic/PIXSELL 

Odličnim nastupom u prvoj polufinalnoj večeri 'zacementirao' se na prvom mjestu kladionica, a mnogi fanovi ovog glazbenog natjecanja zasluge za uspjeh prepisuju i njegovoj zaručnici Elizabeti Ružić.

Naime, Elizabeta je na društvenim mrežama podijelila fotografije zajedničkih trenutaka s Markom u Malmu te stavila emotikone koji ukazuju na slavlje i ljubav.

'Elizabeta, samo ti želimo reći hvala jer ovo nevjerojatno putovanje ne bi bilo moguće bez tebe, masterminda koji stoji iza Marka, jer ti vodiš glazbeni video, imaš ovu sjajnu ideju i sada je mnogo ljudi uz Hrvatsku. I ti moraš slaviti, a ovo je i za tebe zbog tvog truda i ljubavi koju si uložila kako bi Marko trijumfirao. Hvala svim Meksikancima koji sada podržavaju Hrvatsku', jedan je od komentara na Instagramu.

Baby Lasagna i Elizabeta Ružić
Sanjin Strukic/PIXSELL 

Podsjetimo, Marko i Elizabeta u vezi su tri godine te sređuju kuću u Kašteliru gdje jednog dana namjeravaju osnovati obitelj.