Tim Lepe Brene po cijeloj regiji putuje autobusom s njenim likom koji je iznajmila za osobne potrebe. 

Kao u dobra stara vremena kad su pjevači na turneje išli autobusima, pjevačica je sad odlučila spojiti ugodno s korisnim, pa je tako svoje glazbenike i kompletan tim smjestila u autobus s vlastitim likom. Iz Beograda s njim putuju u sve gradove po regiji gdje balkanska zvijezda ima zakazane koncerte u sklopu aktualne turneje 'Imam pjesmu da vam pjevam'.

Autobus s likom Lepe Brene
TikTok/Screenshot 

Kao što se može vidjeti i na fotografijama, Brenin autobus koji su već mnogi prozvali 'Brenabus', postao je prava atrakcija na cestama, pa ostali sudionici u prometu radoznalo snimaju i fotografiraju ovo prijevozno sredstvo koje je već postalo viralno na društvenim mrežama.

Autobus s likom Lepe Brene
TikTok/Screenshot 

Međutim, 'Brenabus' nije samo običan autobus. Ono po čemu je on poseban i zbog čega je i privukao pažnju mnogih, pa i onih koji nisu pjevačičini obožavatelji, je to što se na njemu nalaze ogromne Brenine fotografije u raskošnoj crvenoj haljini i šeširom u istoj boji. Pored fotografija koje krase bočne strane i stražnji dio autobusa, na njemu piše i sljedeće:

'Lepa Brena: 'Imam pjesmu da vam pjevam'.

Autobus s likom Lepe Brene
TikTok/Screenshot 

Ovim autobusom su pjevačica i njena ekipa otputovali i na dva koncerta koja su prethodnog vikenda održali u Sarajevu, a slučajni prolaznici su bili itekako oduševljeni.

Iako možda ovaj Brenin potez nekima djeluje čudno, brojne svjetske zvijezde odavno imaju svoje autobuse s kojima idu na turneju, a mnogi od njih su pretvoreni i u prave 'kuće na kotačima'. Jedan od njih je i Justin Bieber koji je svoj privatni autobus opremio najsuvremenijom tehnologijom i prelijepim dekorativnim namještajem, pa tako djeluje kao da je u pitanju luksuzan stan. On u svom autobusu posjeduje spavaću sobu, dnevni boravak, kupaonicu, kuhinju, radni prostor, ali i saunu.