Malo je poznato da supruga poznatog narodnog pjevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković, ima izvanbračnog sina od 30 godina koji već dugo živi u Americi. Kad je dobila prvo unuče koje joj je podario sin Miloš, dali su mu ime Nikola jer se tako zove i Slađin prvi sin.

Naime, Slađa je bila u izvanbračnoj zajednici prije braka s Đanijem, a kad su se rastali, njen partner je sina odveo u Ameriku gdje i danas živi.

Radiša Trajković Đani i Slađana Trajković
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Pričalo se da Slađa krije da ima sina, da Đani i on ne razgovaraju i da to dijete nitko ne viđa. Navodno, prvi sin je zamjerio Slađi kako je osigurala troje djece, te njemu nije dala ništa, ali to nije točno. Ta tema je Slađi jako bolna jer se priča kako sin traži Đanijev novac i da su zato u lošim odnosima. Istina je da se ne viđaju često jer on živi i radi u Americi, ali dolazi i u Beograd i tad se vide. On je s Milošem, Markom i Sofijom u kontaktu, čuju se, kao i sa Slađom i Đanijem. Kad su dobili prvog sina Miloša. Đani je rekao Slađi da svoje prvo dijete može dovesti da živi s njima, ali njemu je u Americi bilo super, išao je u školu, imao prijatelje i nije se htio vraćati u Srbiju', rekla je Slađina prijateljica, a i ona je potvrdila da je u super odnosima s prvim sinom.

Đani i Slađana Trajković
Tamara Trajković/Kurir 

'Nikad to nisam krila, uvijek kažem da imam četvero dece. Đanija on gotivi, kao i Đani njega. On živi i radi u Americi, završio je dva fakulteta, prelijep je i pametan dečko. Ja nisam u kontaktu s Nikolinim ocem, nema ni potrebe. Naš sin je muškarac, ostvaren, nije dijete. Mnogo je godina prošlo otkako nisam s tim čovjekom. Nikola dođe u Beograd kad god može i tad se svi vidimo s njim', rekla je Slađa.