Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EGZOTIČNA ZIMOVANJA SLAVNIH HRVATA: Od hladnoće pobjegli na rajske plaže, pogledajte fotke zbog kojih im svi zavide

Autor TOMISLAV PARLOV

Poznati Hrvati pobjegli su od hladnoće u toplije krajeve i svoja zimovanja provode na egzotičnim destinacijama.

 Gianna Apostolski, Maja Šuput, Nenad Tatarinov i Mila Horvat na zimovanju Izvor: Instagram

Otkako su se temperature znatno spustile i započelo razdoblje kiše i snijega mnogi bi od nas voljeli malo otputovati u toplije krajeve, a neki su poznati Hrvati napravili upravo to. Spakirali su kofere i iz snijegom pokrivene Hrvatske zbrisali u sunčanije predjele. Ako već ne možemo uživati kao i oni, tu su fotografije s njihovih putovanja koje nam bar mogu poslužiti za putovanje u mašti.

Maja, Nenad i Bloom

Posljednjih dva tjedna uživali smo u zgodama i nezgodama najpoznatije estradne obitelji u Hrvatskoj. Maja, Nenad i Bloom uživali su na rajskom Mauricijusu gdje su proživjeli i vidjeli puno toga.

Maja je pokazala svoju više nego zavidnu figuru, Bloom je uživao u plaži, ali i lokalnim delicijama, a Nenad je nakon brojnih pokušaja uspio savladati skijanje na vodi, no usput je uspio i poprilično izgorjeti.

Putovanju je ipak došao kraj, mada mu se ni oni nisu previše veselili, a kako se obitelj Šuput-Tatarinov zabavljala na tropskim plažama pogledajte u našoj galeriji:

Nevena Rendeli

Tek što je Maja najavila povratak, Nevena Rendeli se pohvalila odlaskom na egzotično putovanje pa su na njenom Instagramu osvanule fotografije iz dalekog Zanzibara gdje je uživala sa svojim kćerkicama, majkom i suprugom Makom Vejzovićem.

 Nevena Rendeli Vejzović na Zanzibaru Izvor: Instagram

Nikolina Pišek

Nikolina je nakon zaista teške godine odmor i punjenje energijom ‘obavila’ na vrućim Maldivima odakle su njene fotografije s plaže zaradile brojne komplimente.

Da joj je kratki bijeg od stvarnosti bio zaista potreban naglasila je i sama u jednoj od prvih objava sa sunčanih otoka.

'Svima nam ponekad treba pauza. Od posla, izlazaka, obaveza, briga… Od izloženosti. Meni je trebala da sumiram, da se okružim sa svojima, da se grlimo i plačemo ako treba, smijemo se i slavimo ovo što imamo. I da se odmaknem od svega. S odmakom da pogledam na sve i nastavim dalje. Bila je ovo godina učenja, velikih padova, prekretnica, boli, razočaranja. Godina u kojoj sam shvatila da je život dar, a ne privilegija, da su prava prijateljstva rijetkost, osjetila sam koliko boli izdaja i nepravda, i koliko mnogo mogu podnijeti. Godina kada sam se molila da što manje pate moja djeca, kada sam se smijala dok je duša krvarila i kada me je liječio svaki osmijeh koji bi dobila zauzvrat', piše Nikolina.

'Godina u kojoj je moja najmlađa kći preko noći odrasla. I svjesna sam da vjerojatno nikada neće shvatiti koliko me peče njezina briga za mene jer se u tome ogleda njen strah. A želim da se njih dvije ne boje nikada… Nismo željele okretati novi list, život nas je uvjetovao. A svaki novo poglavlje otvara se s nekim razlogom… Želim vjerovati da su svi ljudi koji su svjesno otišli iz mog života napravili mjesta za neke druge, kvalitetnije… U ovoj godini želim plakati od ljepote i sreće. I znam da hoću. Već to i radim. Jer imam svoj krug meni najvažnijih velikih ljudi', zaključila je.

Ana Uršula Najev

Dok se u Hrvatskoj ne prestaje šuškati o njenoj navodnoj vezi s Momčilom Otaševićem za kojeg se nedavno saznalo da se razvodi od kolegice Jelene Perčin, Ana Uršula Najev je ‘pobjegla’ u Brazil gdje je vrijeme provodila s majkom Veronikom i polusestrom Arianom.

Mila Horvat

Mila je uživala u Abu Dhabiju odakle je povremeno podijelila pokoju fotografiju, a u nedavnoj je objavi pokazala kako je provela dan na plaži sa svojim tajanstvenim partnerom o kojem nikad nije otkrila puno detalja pa se tako i na fotografiji vidi samo njegova noga.

Povezane vijesti