Pjevačica Dragana Mirkovićrazvodi se poslije 24 godine braka od Tonija Bijelića. Iako je pjevačica javnim priopćenjem otkrila da sa suprugom ne živi već tri godine, ona je zbog smrti njegove majke Marte Bijelić krajem 2023. odgodila koncert u Štark Areni.

Toni Bijelić i Dragana Mirković
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Pjevačica se tada oglasila za predstavnike sedme sile povodom njenih koncerata zakazanih za kraj prosinca:

'S neizmjernom tugom prinuđena sam danas vam se obratiti. Moja obitelj i ja prolazimo kroz jedan od najtežih dana jer smo ostali bez naše drage bake, majke i svekrve Marte. Meni je ovih dana mjesto uz moju obitelj i ma koliko se radovala našem druženju, moram bas obavijestiti da ću odložiti koncertne aktivnosti u sljedećem periodu, pa ću i koncerte zakazane u Areni za 29. i 30. prosinac morati odgoditi za 16. i 17. veljače. Više od svega sam htjela na najljepši način uz vas koje volim i koji me volite završiti godinu i otpočeti svoju turneju, ali sam sigurna da ćete razumjeti zašto je to u ovom trenutku nemoguće. Znam koliko ste se radovali svemu, da su neki od vas pola svijeta proputovali da bi bili uz mene, i potrudit ću se to vam nadoknaditi. ulaznice kupljene za prethodne datume važit će za nove termine. U svoje i u ime obitelji hvala vam na porukama sućuti, razumijevanja, podrške i ljubavi, neizmjerno nam znače. Voli vas vaša Dragana!'

Hrvatski biznismen s austrijskom adresom tad je prvi na Instagramu podijelio tužnu vijest uz majčinu fotografiju.

'Počivaj u miru, mama', a regionalna glazbena zvijezda objavila je ispod toga emotikon tuge.

Inače, Toni je odrastao u trošnoj kući u selu Šimići u Bosni i Hercegovini. Svojevremeno je posjetio svoj rodni zavičaj u pratnji sina Marka koji ga više ne prati na društvenim mrežama.