Rock princeza, kako su zvali Slađanu Milošević, izgubila je životnu bitku samo dva mjeseca nakon smrti višegodišnjeg emotivnog i umjetničkog partnera Miloša Stojisavljevića Cajgera, inače jednog od najboljih bas gitarista srpskog rock and rolla.

Slađana Milošević
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Naime, Cajgera su svi zapamtili kao gitaristu Zane, Viktorije, Generacije 5, čiji je član bio i Slađanin brat Goran Milošević, a s 'Princezom' je surađivao, između ostalog, i na čuvenoj pjesmi 'Amsterdam'.

Inače, Cajger, koji je posljednjih godina radio kao direktor jedne tvrtke Miloš preminuo je 28. siječnja, a dan kasnije Slađana se oprostila od njega potresnim riječima te otkrila detalje o njihovom odnosu, koji je u vrijeme osamdesetih bio top priča dvoje umjetnika i zaljubljenika u rock and roll.

Slađana Milošević i Cajger
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Nebojša Mandić/Kurir 

Slađana je na Facebook profilu objavila i snimku s njihovog zajedničkog nastupa u Nišu.

''Amsterdam', dvorana Čair - Niš, 1981. Stotine puta izvođena i snimana kompozicija iz 1988, autora A. Slađane Milošević i Mirka Glišića - izdanje PGP RTB. Veliki debi imao je Miloš Stojisavljević Cajger, tada moj višegodišnji životni i umjetnički partner. Žalost što ga više nema je brisanje mog vremena i sjećanja, jer Miloš je bio dio stvarnosti kakva se ne može imitirati, ni ponoviti. Bili smo uzlet snage, nezadrživa energija. Priča o sreći, koja je bila motiv i za druge', napisala je tada Slađana.