Željko Samardžić desetljećima uživa u skladnom braku sa suprugom Majom, a sada je otkrio čime ga je ona očarala.

Željko Samardžić
Zorana Jevtić/KURIR 

'Moja Maja, osvojila me je ljepotom, skromnošću, smislom za humor... I to je bila ljubav na prvi pogled, ona je moje more. Znam da to zvuči kao fraza, patetično i isprano, ali drukčije ne znam da objasnim osjećaj kad sam je prvi put ugledao. Vjenčali smo se nakon devet mjeseci veze, mislim da smo bili suđeni jedno drugom. Po njoj je i moj brod dobio ime, a svoju prvu drvenu barku sam nazvao po punici. Ona više nije s nama, svi smo je jako voljeli i cijenili, tepali smo joj 'Majkica'', kazao je za Informer.rs

Samardžić je otac triju kćeri, a kako kaže, one nikada nisu koristile njegovu popularnost kako bi olakšale sebi u životu.

'Moja supruga je bila neprikosnovena, ona je vodila računa o svemu jer ja nisam bio toliko prisutan. Naša najmlađa kći me je više gledala na televiziji nego kod kuće, gotovo da mi je persirala! Ona je jedina naslijedila talent od mene. Nikada nisam doživio da mi nešto ružno kažu za djecu... Svakoj sam pjevao na maturi, samo bih se pojavio, a nitko nije znao da sam im ja otac. Nikada se nisu hvalile, iako se izuzetno ponose mnome, kao i ja njima', izjavio je.