Splitska pjevačica Jelena Rozga jedna je od rijetkih domaćih zvijezda koja tijekom dugogodišnje karijere nije bila podložna skandalima, a o njenom privatnom životu nikad se nije znalo previše detalja.

Iako su je spajali s brojnim muškarcima, o ljubavnom životu rijetko je govorila u javnosti, baš kao i o obitelji i roditeljima.

Međutim, ipak nikad nije skrivala da su joj oni vjetar u leđa cijeli život te da upravo njima duguje to što nikada, unatoč slavi, nije 'digla nos'.

'To sve ide iz kuće, ja imam prekrasne roditelje koji su me uvijek učili da ostanem fina, da nikada ne dižem nos visoko. Na kraju, imam predivan posao, sretna sam što radim to što volim. Imala sam sreću što sam kao dijete došla u Magazin. Ostalo nije sreća već puno rada, discipline i truda koje sam uložila u posljednjih dvadeset godina karijere', rekla je Rozga koja je 2022. godine prvi put pokazala kako izgledaju njeni roditelji objavivši njihovu zajedničku fotografiju povodom promocije novog akustičnog albuma 'Minut srca mog'.

'Odlična, lipa, šesna, dobra, zgodna. Ponosni smo na nju', rekla je tek kratko jednom prilikom Rozgina majka Marija za Story.hr na pitanje kakva je Jelena kao kćer.

Inače, Jelena ima i sestru Juliju Rozgu Ćuk koja za razliku od nje izbjegava svjetla reflektora.

'Moja sis, ja je zovem sis, ona potpuno drugi život vodi. Julija je majka, predivna mama i Julija je oduvijek bila tip koji se dizao u osam ujutro. Ja sam velika spavalica, a ona je potpuno drugi tip. Ona se odlučila za mirniji način života', izjavila je za RTL svojedobno.

Više fotografija Jelene Rozge pogledajte u našoj galeriji.

Robert Gašpert, Ivo Čagalj/Pixsell Jelena Rozga