Proslavljena operna diva Sandra Bagarić od samog pojavljivanja na sceni privlači pažnju javnosti, kako raskošnim glasom, tako i zanosnom ljepotom. Njene elegantne modne kombinacije često su komentiraju s pozitivnim prizvukom, baš kao i njen mladolik izgled.

Sandra je jednom prilikom i pokazala od koga je naslijedila bezvremensku ljepotu. Naime, objavila je fotografiju s majkom Lidijom na kojoj se vidi koliko sliče, a pohvale i komplimenti samo su se nizali.

'Sretan 70. rođendan mojoj divnoj majčici', napisala je tada uz fotografiju na kojoj poziraju licem uz lice.

Podsjetimo, Sandra Bagarić rođena je u Zenici u Bosni i Hercegovini gdje je provela djetinjstvo, a kasnije se s roditeljima i sestrom preselila u Sarajevo gdje su ostali do 1992. kad su zbog rata morali pobjeći u Zagreb. Sandri je tad bilo 18 godina, a u jednom je intervjuu progovorila o tome kako je teško izgubiti dom. Prisjetila se tad i kako je rat u Bosni i Hercegovini počeo točno na njen 18. rođendan, 5. travnja 1991.

'Roditelji su otišli iz stana kako bih ga mogla proslaviti, čuli smo pucanje i mislili da su to petarde. Bili smo iznenađeni, isprepadani, zbunjeni, no imala sam 18 godina, došla u Zagreb, upisala Muzičku akademiju i zaljubila se pa te strahote nisam toliko osjetila. Više su ih osjetili moji roditelji koji su trbuhom za kruhom otišli u Njemačku raditi teške poslove kako bi nas školovali. Gubitak doma, sigurnosti je strašan šok. Ovo što se događa u Ukrajini podsjeća me na to i dobro znam kako je tim ljudima', ispričala je tada za Večernji list.

U Zagrebu je upisala Muzičku akademiju, a tamo je, neočekivano, pronašla ljubav svog života. Naime, njen suprug Darko Domitrović bio je profesor na akademiji, a u istom je intervjuu otkrila da se u njega zaljubila na prvi pogled.

Sandra Bagarić i Darko Domitrović
Instagram 

'Ugledala sam ga i pomislila 'ovom ću čovjeku roditi djecu'. On je ugledao mene i rekao si 'uh, stiže nevolja', ali nije imao puno izbora', rekla je Sandra. Također, ona je bila ta koja je zaprosila svog supruga.

Vjenčali su se 1997. godine, nakon što je ona diplomirala.