Definitivno jedna od najljepših ljubavnih priča na ovim prostorima je ona operne pjevačiceSandre Bagarić i pijanista Darka Domitrovića. Sandra se, kako je jednom prilikom ispričala, u svog profesora na Muzičkoj akademiji zaljubila na prvi pogled, a sve ostalo je povijest.

Par je proslavio 30 zajedničkih godina, od kojih su 25 godina u braku, a Sandra je tu prigodu nedavno obilježila i na društvenim mrežama. Objavila je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se vidi da su još uvijek itekako sretni i zaljubljeni i uz nju kratku, ali slatku romantičnu poruku.

'Sretna nam 30. godišnjica ljubavi', napisala je tada. Na Facebooku je svom dragom posvetila i svoju izvedbu pjesme Tereze Kesovije 'Moja posljednja i prva ljubavi'.

Njihova je ljubavna priča počela kad je Sandra, za vrijeme rata, iz rodne Zenice preselila u Zagreb gdje je upisala Muzičku akademiju, a tad nije znala da će je tamo, osim životnog poziva, dočekati i ljubav života.

Naime, njen suprug joj je nekad bio profesor na akademiji, a Sandra se odmah zaljubila u njega.

‘Ja sam došla u Zagreb 1992., ugledala čovjeka na Muzičkoj akademiji u sobi broj 13, volim broj 13, i rekla ‘Ovom čovjeku ću roditi djecu’ i ta djeca sad imaju 22 godine i 18, ostalo je povijest’, ispričala je za In Magazin.

Njen suprug Darko je opisao kako je, sasvim neočekivano, Sandra zaprosila njega.

‘Bili smo na moru, žena kleknula s ručnikom i u kupaćim gaćicama, kleknula i zaprosila me nasred plaže! Pred našim kumovima Dinom i Lovrom Pogorelić, mi smo njima kumovi, oni su nama kumovi. Nitko to nije očekivao! Ja najmanje’, rekao je.

Darko Domitrović i Sandra Bagarić
Story arhiva 

‘Možda bih ja to učinio jednog dana, ali nije mi dala priliku’, dodao je smijući se.

Vjenčali su se 1997. godine, no koliko su zajedno Sandra, kao prava romantičarka, priznaje, računa od jednog drugog događaja.

‘Otkad me on poljubio. Brak, papiri, meni to ništa ne znači. Od 1992. godine smo zajedno pa vi računajte', zaključila je.

Na upit kako je biti u braku s toliko energičnom suprugom, Darko je odgovorio šarmerski.

Darko Domitrović i Sandra Bagarić
Instagram 

‘Ja ne znam drugačije, to mi je jedina, tako da ne znam kako je imati neku drugu’, nasmijao se on pa ipak dodao: ‘Ja se ne žalim, mislim da je najgore kad je dosadno. Kod nas nema dosade’.

Da im nije dosadno ni danas, dobro se vidi na najnovijoj fotografiji, a par ima i dvojicu odraslih sinova, Lovru i Marka.