Zorja Pajić, koja je na srpskoj 'Pesmi za Evroviziju' s pjesmom 'Lik u ogledalu' sve oduševila i izborila prolazak u finale, nekad je jedva sastavljala 'kraj s krajem'.

Zorja Pajić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Tijekom školovanja, pjevačica koja se na sceni pojavila kroz natjecanje u showu 'Zvezde Granda', zarađivala je svirajući na ulici o čemu je svojedobno i sama govorila. Tako je pomogala i sebi i roditeljima.

'Imala sam sedamnaest godina, nisam bila financijski podržana. Željela sam pomoći i svojim roditeljima i sebi, i željela sam olakšati put i svoj i njihov. Moje ambicije su bile preskupe, živjela sam u drugom gradu, svirala sam violinu', ispričala je Zorja i priznala da nije imala dovoljno samopouzdanja da se bavi samo pjevanjem.

'Bježala sam od toga, ali nisam vjerovala da se mogu time baviti. Izašla sam s violinom na ulicu, bilo je minus deset i violina, jako pogrešna stvar. Otišla sam na tržnicu u Novom Sadu, svirala sam Bacha i tad sam dobila pet dinara za 15 minuta i nikada nisam bila ponosnija. Ali to nije bilo ništa, kasnije sam zarađivala mnogo više', rekla je pjevačica koju nikada nije bilo sram na takav način zarađivati novac.

'Nikad me nije bilo sram. Imala sam tremu, ali me nije bilo sram', ispričala je ona svojedobno u emisiji na K1 televiziji.