Vesna Pisarović svojedobno je slovila za jednu od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj, ali i diljem regije.

Proslavila se brojnim hitovima, a i dandanas se njene pjesme preslušavaju na radiju, kao i na koncertima kojima se pjevačica vratila nakon medijske ilegale.

Vesna Pisarović
Youtube/Screenshot 

Neke od najpopularnijih pjesama koje ova pjevačica izvodi su 'Da znaš', 'Dolje na koljena', 'Jutro donosi kraj', kao i pjesma 'Sasvim sigurna' koju je Vesna, predstavljajući Hrvatsku, izvela na Eurosongu u Talinu 2002. godine. Inače, tada ju je otpjevala na engleskom jeziku pod nazivom 'Everything I Want'.

Pjevačica se na pozornici pojavila bosa, u širokim crnim hlačama i kratkom crnom topu ukrašenom lancima. U velikom finalu zauzela je 11. mjesto za što mnogi krive upravo pjevanje na engleskom jeziku. Naime, obožavatelji Eurosonga tvrde da bi Vesna sigurno bila u top 5 da je pjesmu ipak otpjevala na izvornom hrvatskom.

Vesna Pisarović
Youtube/Screenshot 

Inače, ona se prije više od 10 godina udala za Ozrena Pupovca, sina političara Milorada Pupovca, s kojim je godinama u Berlinu. Jednom je prilikom istaknula da se nikada nije prestala baviti glazbom, samo je nije bilo na ovim prostorima.

Nakon povratka u Hrvatsku počela je ponovno redovito nastupati, održava velike koncerte i zbog toga ne krije oduševljenje.

'Danas se glazbom bavim i više nego prije. Dulje vrijeme me nije me bilo u medijima jer sam se prije osam godina odselila iz Hrvatske da bih studirala jazz pjevanje, prvo na konzervartoriju u Haagu, a poslije u Londonu. Za vrijeme studija rijetko sam davala intervjue jer mi se činilo da nemam što reći. Jednostavno, studirala sam i učila novi glazbenijezik. Tijekom svih ovih godina paralelno sam održavala jazz koncerte po Europi i pop koncerte u Sloveniji. Lijepo je mijenjati dvije potpuno drugačije glazbene ekspresije i moram priznati da sad još više uživam u pop koncertima nego ranije', rekla je u jednom intervjuu Vesna Pisarović.

Više njenih fotografija 'nekad i sad' pogledajte u našoj galeriji.

TikTok/Screenshot, Youtube/Screenshot Vesna Pisarović nekad i sad