Emina Jahović već godinama glasi za jednu od najljepših pjevačica regionalnog etradnog neba, vlasnica je mnogobrojnih hitova, a bila je u braku s jednim od najpopularnijih turskih pjevača, Mustafom Sandalom, s kojim ima dvoje djece.

Emina Jahović na MAC-u
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Ona se okušala i kao glumica u jednoj turskoj seriji, gdje je sve oduševila. Emina već godinama sa sinovima živi u Istanbulu, a kada se nedavno pojavila na dodjeli prestižnih glazbenih nagrada u Srbiji mnogi je nisu prepoznali.

U crno-bijelom odijelu kročila je pred novinare, a svi su primijetili da osim što je posvijetlila kosu, lice joj je totalno drukčije. Ona je tom prilikom posjetila jednu bolnicu gdje je navodno korigirala jagodice, zategla kapke, ubrizgala u lice botoks i osvježila ga najnovijom metodom - hijaluronskom kiselinom. Navodno je na korekcije potrošila 15.000 eura.

Emina Jahović ima dvojicu sinova
Scena 

Na početku glazbene karijere, Emina je izgledala dosta drukčije, a mnogi komentiraju da se od tada do danas mnogo promijenila, pa kažu kako ne sliči na sebe.

Prvu korekciju pop pjevačica imala je u 21. godini, i to je jedina intervencija o kojoj je javno govorila: 'Kada smo već kod operacija, došlo je vrijeme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila nijednu plastičnu operaciju, osim operacije nosa koji sam prvi put slomila s 14 godina. S 14 godina se nisam mogla operirati, jer su se kosti lica još uvijek razvijale, pa sam morala čekati. To sam napravila u 21. godini', napisala je Emina prije nekoliko godina na mreži X i demantirala da je operirala usne:

Emina Jahović 2006. godine
Dragan Kadić/Kurir 

'Moje usne su potpuno prirodne i pune', istaknula je tada.