Nedavno je objavljen popis izvođača za nadolazeću Doru, a među brojnim poznatim imenima našla se i ova talentirana pjevačica koju Srbi već naveliko obožavaju, a Hrvati će tek za nju čuti.

Svi koji su pratili srpski 'IDJShow', za Natalie Balmix kažu da ima sve potrebno za osvajanje statue Dore te da će se već etablirani glazbenici, poput Leta 3, Damira Kedže i Zsa Zse, morati dobro pripaziti ovog 'favorita iz sjene'.

Natalie Balmix
Skalic Production 

Više detalja o pjesmi 'Dijamanti', koju joj je napravio jedan od najpoznatijih makedonskih tekstopisaca i skladatelja Darko Dimitrov, ali i privatnom životu, Natali je ekskluzivno otkrila u intervjuu za Scenu.

Nastupat ćeš na Dori 2024. godine s pjesmom 'Dijamanti'. Tko je radio na pjesmi? Kojem žanru pripadaju 'Dijamanti'? Kako to da si se uopće prijavila na to natjecanje?

Sama ideja o mom prijavljivanju na Doru potekla je još prošle godine tijekom sudjelovanja na IDJShowu. Tada je Darko (moj producent, koji je ujedno i autor pjesme 'Dijamanti') u jednoj od emisija rekao: 'Ti si spremna za Euroviziju'. Tada je to ostalo samo na priči jer ni ja sama nisam bila spremna za takav 'pothvat' - nisu se sve kockice posložile kako sam htjela, pa smo čekali pravi trenutak. Iz priloženog se vidi da ipak nismo dugo čekali.

Dijamanti pripadaju popu koji mi najbolje odgovara.

Jesi li počela raditi na scenskom nastupu i koreografiji? Hoćeš li se na pozornici pojaviti sama? Možeš li nam otkriti detalje?

Trenutno u suradnji sa svojim timom radim na planu nastupa. Još uvijek nemamo točnu ideju kako će sve zajedno izgledati, ali definitivno ćemo se potruditi da bude na nivou. Dat ćemo sve od sebe da publika bude zadovoljna jer znam da imaju velika očekivanja od mene.

Očekuješ li pobjedu? Za koga smatraš da ti je najveća konkurencija na Dori?

Naravno, svi mi koji smo se prijavili priželjkujemo podići taj trofej u zrak. Konkurencijom smatram Let 3 - oni su svojom originalnošću podigli sve na neki viši nivo. Od same ideje, marketinga pa sve do nastupa.

Natjecala si se u prošloj sezoni 'IDJShowa'. Je li tvoja karijera nakon natjecanja išla u željenom smjeru?

Da. Možda se to nije činilo tako, s obzirom da od 'Lomi me' nisam izbacila nijednu novu pjesmu, ali u pozadini su se događale i još uvijek se događaju velike stvari. Uz veliku podršku IDJVideos produkcije, koja mi čuva leđa na svakom koraku, koračam ka cilju. Polako i sigurno.

Natalie Balmix
Skalic Production 

Možeš li usporediti srpsku i hrvatsku glazbenu scenu?

Smatram da još uvijek nisam dovoljno dugo na glazbenoj sceni da bi mogla odgovoriti na ovo pitanje, ali voljela bih spomenuti da mlađi izvođači u Srbiji imaju puno veću podršku i mogućnosti uspjeha nego u Hrvatskoj.

Prošle godine su te mediji predstavili kao samohranu majku, je li se što promijenilo u tvom ljubavnom statusu?

Promijenilo se mnogo toga. Žao mi je što sam predstavljena kao samohrana majka jer mi je to zadalo dugoročnu etiketu. Fokus mi nije bio na skupljanju jeftinih poena. Htjela sam samo biti iskrena prema publici otpočetka, a tako ću i nastaviti, no u medijima se to drugačije prezentiralo. Htjela sam se prvenstveno pokazat svoj pjevački potencijal i talent i nadam se da će daljnji fokus biti isključivo na tome.

A što se tiče ljubavi, kažu da poslije kiše dolazi sunce - kod mene je 'bablje ljeto'. (smijeh)

Natalie Balmix
Instagram 

Za koju pjesmu domaćeg izvođača bi voljela da je tvoja?

'Rođeno moje' od Severine, ali sigurna sam da me negdje čeka neka slična pjesma koju ću posvetit svom sinu.

Jesi li spretna u obavljanju kućanskih poslova? Što ti je najgore raditi?

Uf, jako sam s(p)retna. Volim čistiti i volim da mi je kuća uredna, kao da nitko ne živi u njoj (smijeh). Naravno, uz mog sina Ivana to je uglavnom nemoguće, ali to su slatke muke.

Planovi za 2024. godinu?

Snimila sam 3 pjesme koje su trenutno na čekanju jer je sve usmjereno prema Dori. Nakon Dore ću zajedno sa svojim timom napraviti plan za ostatak godine.