Haris Džinović rijetko govori o privatnom životu. Njegova kći Đina Džinović veoma je popularna da društvenim mrežama, a pjevač je sad progovorio što misli o njenom poslovnom, ali i privatnom uspjehu.

Naime, Đina se vrlo često nalazi u žiži javnosti, kako zbog svog izgleda tako i zbog posla kojim se bavi, pa nijedna njena objava ne prolazi nezapaženo.

Haris Džinović
Antonia Ahel/ATA images 

'Ne miješam se u njen posao i njen odabir. Ja jesam upoznat u to, ali ona bi vam mogla dati neke eksplicitne odgovore i ono što točno tražite', kratko je prokomentirao Džinović, a potom otkrio i je li joj udijelio neki savjet kada je u pitanju posao.

'Savjete joj nisam davao jer nemam iskustva u tom poslu, ali sam joj rekao da se ponaša onako kako treba, normalno i pristojno', istaknuo je pjevač.

Podsjetimo, kći pjevača Harisa Džinovića i modne kreatorice Meline Džinović priznala je svojim pratiteljima da obrađuje fotografije u photoshopu, te da zbog toga izgleda 'savršeno'.

'Nisam ja 'mršava' samo baš dobro photoshopiram, ali nisam ni debela iskreno. Šalim se, top sam, ali ne šalim se kad kažem da se mnogo photoshopiram. Nemam pojma, kad želim smršavjeti uzmem onu prehranu koju ti dostave za taj dan što da jedeš', odgovorila je ona.