Djeca Harisa Džinovića, kći Đina i sin Kan, prolaze kroz najteže razdoblje i za njih i za roditelje - pubertet, a pjevač kaže da ga ništa ne slušaju.

Kako je istaknuo za medije, u njihove ljubavne živote nije upućen, a Đina se s majkom Melinom savjetuje oko Instagrama.

Melina Džinović i Haris Džinović
Slaven Branislav Babić/Pixsell 

'U ljubav im se ne petljam, ne zanima me, što god rekao, to je moj aspekt, a ne njihov. Eto im ljubav njihova, pa neka se ljubakaju, neka rade što hoće, mene neće poslušati', iskren je pjevač pa je rekao i što misli o Đininim provokativnim fotografijama na društvenim mrežama.

'Ona radi svoj posao, mene to ne zanima. Izabrala je taj Instagram i volio bih da u tome bude uspješna. Svaki čovjek, ona je mlada, dvadeseta godina, treba se nečim baviti, treba ga nešto zanimati, treba raditi nešto od sebe, je li to taj put ili neki drugi, treba se uvijek nečim baviti u životu', istaknuo je Haris i dodao:

'Ona ne pita ni mene ni Melinu kada ide negdje. Možda s Melinom više surađuje na tom planu Instagrama, sa mnom ne. Pokaže mi nekad neku fotku, pita me je li dobro, sviđa li mi se, ja dam neki komentar, a uvaži li ga ona ili ne, to ne znam'.

Pjevač dodaje i kako nema mnogo želja, ali sebi priželjkuje jedan beogradski koncert.

'Trebao bi se dogoditi veliki koncert, ali koče me nove pjesme, htio sam prvo nešto snimiti. Ne znam kada će se to dogoditi, velika je kriza tekstova i melodije, sve su note odavno ispisane, sad to treba pretumbati da ne sliči jedno na drugo. Tako je i u svjetskoj glazbi, ne može se u trinaest tonova napraviti sto milijuna pjesama, a napravljeno je milijardu pjesama', zaključio je.