'UVRIJEDIO SAM SE...': Damir Kedžo presretan zbog pobjede u 'Masked Singeru', priznao što mu je jako zasmetalo

Pobjednik druge sezone 'Masked Singera' je Damir Kedžo koji se skrivao iza maske Tovara.

RTL

Pobjednik druge sezone showa 'Masked Singer' je Tovar, odnosno pjevač – Damir Kedžo. Nakon osvojenog trofeja, Kedžo je otkrio da je ovo najbolji show u kojem je sudjelovao.

'Predivan je osjećaj biti pobjednik i biti s takvim ljudima u finalu. Čudnovište mi je otpočetka bio favorit, kao i Medo. Bilo mi je zbilja lijepo i drago mi je da sam u showu pjevao neke pjesme koje nisam imao prilike u životu javno pjevati', rekao je za RTL.

Drugoplasirani je bio novinar i urednik, Zoran Šprajc, koji je svoje performanse izvodio zamaskiran u Medu. U finalu se još borio i domaći hip hop glazbenik, Hiljson Mendela, koji je nastupao kao Čudnovište.

Saša Lozar je proglašen za najboljeg ovosezonskog panelistu te je osvojio statuu 'Zlatnog uha'. No, neobično je da prijatelja i bivšeg kolegu iz grupe 'Saša, Tin i Kedžo' – nije 'na prvu' prepoznao.

'Prvo, kada sam shvatio da je on u panelu, komentirao sam da su mi mogli i mamu dovesti, ali kad sam vidio da on ne shvaća da sam to ja, čak sam se malo i uvrijedio', zaključio je Kedžo.